Galaxy S10e și Galaxy S21 FE primesc patch-ul de securitate din aprilie

223
Galaxy S10e si Galaxy S21 FE primesc patch de securitate din aprilie
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Actualizarea de securitate Samsung din aprilie a fost lansată și pe Galaxy S10e și Galaxy S21 FE. Acest Samsung Galaxy S10e în special poate fi o surpriză. După ce restul seriei Galaxy S21 a primit deja actualizarea din aprilie, acum este și rândul lui Galaxy S21 FE.

Samsung Galaxy S21 FE primește actualizarea din aprilie cu versiunea de firmware G990BXXS2CVC6. Aceasta ocupă un spație de memorie puțin peste 310MB. În ton cu actualizările din aprilie pentru celelalte modele Samsung Galaxy de până acum, actualizarea nu este foarte interesantă. Schimbările au loc mai mult în culise. Corecția din aprilie include o aplicație Contacte mai sigură și securitatea Samsung DeX și Knox a fost îmbunătățită. Actualizarea este disponibilă în mai multe țări din Europa.

Actualizarea din aprilie lansată pentru Galaxy S10e și Galaxy S21 FE

Adevărata surpriză este însă apariția noii actualizări pe Samsung Galaxy S10e. Săptămâna trecută am scris că Samsung va actualiza Galaxy S10 mai rar de acum înainte. Prin urmare, am presupus că după o actualizarea la One UI 4.1 pentru seria Galaxy S10 – inclusiv patch-ul din martie – nu vom mai auzi de această serie câteva luni.

Nimic nu se dovedește a fi mai puțin adevărat. O actualizare de 172MB la versiunea de firmware G970FXXSEHVD1 este acum disponibilă pentru Samsung Galaxy S10e. Actualizarea aduce doar patch-ul din aprilie. Desigur, asta nu schimbă faptul că dispozitivul va fi actualizat mai rar în viitor. Dar fiecare plasture de securitate este binevenit. Actualizarea pentru Galaxy S10e a fost lansată în Belgia și Olanda.

GalaxyClub este un site olandez independent scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat. Nu este afiliat Samsung.

În mod curios, modelul Galaxy S10e este singurul din serie pentru care noua actualizare este disponibilă momentan. Conform GalaxyClub, actualizarea de securitate nu a fost încă observată nicăieri în Europa pentru Galaxy S10 și S10+. Presupunem că actualizara va urma și pentru aceste modele în următoarele câteva zile.

Acum actualizarea OTA pentru Samsung Galaxy S21 FE este live în Europa. Datorită noii structuri trimitere a actualizării Samsung, actualizarea a început în toată Europa în același timp. Toate dispozitivele care apar în 2022 – inclusiv S21 FE – vor beneficia de acest lucru.

Ca întotdeauna, puteți aștepta ca o nouă actualizare să se anunțe pe telefonul dvs. Samsung. Dacă nu aveți răbdare, puteți merge la Setări -> Actualizare software și alegeți Descărcați și instalați dacă actualizarea este acolo.