Samsung Galaxy S11 5G certificat în China cu suport de încărcare de 25W

671
Sursa Foto: xda-developers.com

Chiar dacă seria Galaxy S11 se află la câteva luni de lansare, scurgeri despre viitoarele flagship-uri Samsung apar necontenit online. La începutul acestei luni, cunoscutul Evan Blass a împărtășit detalii cheie ale viitoarelor smartphone-uri Samsung de ultimă generație. La scurt timp după aceea, o aplicație Samsung Camera a dezvăluit un șir de coduri care sugerează că Galaxy S11 ar putea avea o cameră de 108 MP și suport pentru o înregistrare video de până la 8K.

Și mai recent, un alt cunoscător al universului Samsung, Ice Universe – fost angajat al companiei Samsung, a distribuit o captură de ecran cu One UI 2.0 beta care rulează pe Galaxy Note 9. Acolo se sugerează că viitoarele telefoane Samsung Galaxy S11 vor avea un afișaj cu o rată de actualizare de 120Hz.

Samsung Galaxy S11 5G cu încărcare rapidă de 25W

Acum, o listă recentă de la agenția de certificare China Compulsory Certificate (CCC) din China, confirmă alte câteva detalii despre viitoarea serie Galaxy S11. Listarea în cauză este de la CCC din China și acolo apare certificarea pentru un dispozitiv Samsung cu numărul de model SM-G9860. Se crede că este Galaxy S11 5G, dispozitivul oferă suport pentru încărcare rapidă 25 de wați. SM-G9860 este varianta 5G a lui Galaxy S11, în conformitate cu scurgerea anterioară de la Evan Blass. Dar până acum nu se știa că acesta are suport de încărcare rapidă de 25 de wați, conform XDA-Developers.

Fast-Charging Support de 25W se datorează și încărcătorului Samsung EP-TA800 care va fi inclus probabil ca accesoriu al telefonului. Încărcătorul EP-TA800 este inclus și în cutia telefonului Samsung Galaxy S10 5G. Conform informațiilor Galaxy S11 are o baterie de 4.300 mAh, o îmbunătățire semnificativă față de bateria de 3.400 mAh a lui Galaxy S10. Capacitatea mai mare, combinată cu un procesor mai eficient va crește durata de viață a bateriei.

China Compulsory Certificate este un sistem de certificare de siguranță obligatoriu pentru produsele importate, vândute sau utilizate pe piața chineză. CCC își propune să protejeze consumatorii, asigurând că produsele care se vând respectă standardele internaționale în acest domeniu. Este sinonim cu marcajul CE în Europa și UL în Statele Unite.

De remarcat că seria Galaxy S10 a inclus suport pentru încărcare rapidă de 15 wați. Totuși, Samsung Galaxy S10 5G are suport pentru încărcare rapidă de până la 25W. Este bine că Samsung include viteze de încărcare mai rapide în flagship-urile sale de ultimă generație. Dar încărcarea rapidă de 25W pe Galaxy S11 5G este mică în comparație cu suportul de încărcare rapidă de 50W aflat pe Realme X2 Pro.