Seria Samsung Galaxy S11 și Galaxy Fold 2 vor fi prezentate pe 18 februarie 2020 la o conferință din San Francisco. Conform PhonAndroid care citează pe Ice Universe, Samsung a decis să ridice voalul de pe smartphone-ul său pliabil în timpul conferinței dedicate noii sale generații de flagship-uri. Producătorul sud-coreean a optat pentru o prezentare comună în acest an.

„Samsung Electronics intenționează să lanseze seria Galaxy S11 și smartphone-ul flip în San Francisco, Statele Unite, pe 18 februarie 2020”. A scris Ice Universe. »Samsung Electronics is tentatively launching the Galaxy S11 series and clamshell foldable phones in San Francisco, USA on February 18, 2020.« A scris în original @UniverseIce pe pagina sa de internet.

Galaxy S11 și Galaxy Fold 2 prezentare confirmată pe 18 februarie

Universe Ice are o reputație solidă în domeniu și o istorie de scurgeri destul de impresionantă. Este un fost angajat al companiei Samsung și poate așa se explică informațiile pe care le postează pe Twitter. Cu toate acestea, vă invităm să luați aceste informații cu ceva rezerve în așteptarea unui anunț oficial din partea Samsung.

Totuși, această lansare este în concordanță cu programul obișnuit al gigantului tech din ultima vreme. În acest an, compania a prezentat pe Samsung S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ dar și pe Galaxy Fold pe 20 februarie înaintea începerii Mobile World Congress de la Barcelona. În 2018, Samsung ridicase voalul de pe Galaxy S9 și S9+ pe 25 februarie, înainte de MWC 2018 Barcelona.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]The Korea Herald este un ziar zilnic sud-coreean care oferă o varietate de conținut din toate domeniile de activitate. Are sediul în Seul, Coreea de Sud și a fost fondat în 1953. The Korea Herald este editat în limbă engleză și distribuit în peste 80 de țări. Are peste 1 milion de cititori online zilnic.[/vc_message]

Nu este prima dată când apare un zvon despre această dată și acest program. În urmă cu câteva săptămâni, The Korea Herald, o publicație mass-media serioasă din Coreea de Sud, a dat asigurări că Galaxy S11 va fi lansat în același timp cu Samsung Galaxy Fold 2. Korea Herald a înaintat ca dată a prezentării ca 11 februarie. Cu câteva săptămâni mai devreme, colegii noștri de la SamMobile, vorbeau deja despre data de 18 februarie 2020.

Un alt smartphone pliabil Galaxy Fold în august 2020

Potrivit informațiilor din The Korea Herald, Samsung intenționează să lanseze un al treilea Galaxy Fold pe piață în cursul lunii august 2020. Ca locație este posibil o lansare în Germania la IFA 2020 Berlin, dar este o simplă speculație în acest moment.

Acest telefon pliabil, cel mai probabil tot cu numele Galaxy Fold, va fi mai aproape de tabletă decât de un telefon flip. Samsung va lansa, tot în 2020 și un model actualizat al originalului Galaxy Fold care se vinde extrem de bine pe toate piețele.