Samsung Galaxy S11 va fi lansat în câteva culori familiare

909
Sursa Foto: via SamMobile.com

Deja încep să apară primele informații despre viitoarea serie Samsung Galaxy S11. Poate este prea repede să vorbim despre Galaxy S11, având în vedere că va fi lansat abia peste aproximativ șase luni. Dar, colegii noștri de la site-ul SamMobile au primit în exclusivitate informații despre culorile viitoarei serii S11 de la Samsung.

Seria Samsung Galaxy S11 va fi viitoarea serie emblematică și fără îndoială vom auzi mult mai multe lucruri despre aceasta în săptămânile următoare. Am mai precizat și altă dată că Samsung ar putea schimba și sistemul de numerotare. Un oficial al gigantului high-tech a declarat în acest an că pronunțarea numerelor unsprezece, doisprezece sau treisprezece este mai greoaie și este avută în vedere schimbarea denumirii.

Culori aproape identice cu Note 10 pe Samsung Galaxy S11

Samsung nu va lansa seria Galaxy S11 decât la începutul anului viitor. Dacă istoricul este o indicație, noul flagship nu va fi dezvăluit înainte de februarie 2020. Fanii au deja așteptări considerabile din partea dispozitivului, atât în ceea ce privește specificațiile cât și designul.

Conform SamMobile viitoarele culori aflate pe Samsung Galaxy S11 nu ne vor surprinde, vor include și câteva opțiuni familiare. Samsung va oferi dispozitivul în albastru, roz, negru și alb. Toate aceste patru opțiuni sunt disponibile în prezent pentru seria Samsung Galaxy Note 10.

Samsung a început să folosească deja brandul „Aura” pentru opțiunile de culoare și poate alege să facă acest lucru și pentru S11. Acest lucru lasă, de asemenea, ușa deschisă pentru ca opțiunea Aura Glow să-și croiască drum spre Samsung Galaxy S11. Este o culoare care va mulțumi mulți fani Samsung. Aura Glow s-a dovedit a fi un real succes în rândul clienților seriei Galaxy Note 10, așa că probabil va fi primită foarte bine de către cei care așteaptă un Galaxy S11.

Capacitatea de memorie a unui cip de memorie este, în general, dată în biți (b), megabiți (Mb) sau gigabiți (Gb). Capacitatea de memorie a tuturor cipurilor unui computer este, în general, dată în biți (B), megabytes (MB) sau gigabytes (GB) sau în octeți (o), megaocteți (Mo) sau gigaocteți (Go).

Memorie internă de 1 TB pe Galaxy S11

Conform altor informații va exista până la 1 TB de memorie internă disponibilă. Ca stocare de bază se va pleca de la 128 GB probabil pe toate cele trei modele. Cu toate acestea, atât versiunile de 128 GB, cât și 1TB au fost anunțate inițial și pentru Samsung Galaxy Note 10, dar nu au văzut niciodată lumina zilei.

Chiar dacă este încă departe, ne așteptăm să apară mai multe despre Samsung Galaxy S11 în zilele următoare. Moara cu zvonuri va începe să aducă tot felul de informații despre noul smartphone pilot al companiei Samsung în viitorul apropiat. Nici aceste opțiuni de culoare anunțate mai sus nu sunt bătute în cuie. Totuși, Samsung nu ar greși cu acestea dacă le-ar alege pentru seria Galaxy S11.