Samsung Galaxy S11 va fi ceva „nemaivăzut”, potrivit Ice Universe

1006
Samsung Galaxy S11 va fi ceva - nemaivazut - potrivit Ice Universe
Sursa Foto: via HDblog.it

După ce seria Galaxy Note 10 a fost de mai mult timp în centru zvonurilor, acum încep să apară informații despre Samsung Galaxy S11. Acestea au ca sursă potrivit HDblog, pe cunoscutul leaker Ice Universe. Acesta este autorul mai multor „indiscreții” care s-au adeverit, despre telefoanele emblematice Samsung.

Conform contului de Twitter, unde tronează o pisică rusească albastră ca avatar, a lui Universe Ice, se pare că următoarea familie de top din gama gigantului high-tech va oferi un departament foto „nemaivăzut”! Camerele foto vor fi cele mai avansate, raportat la tot ce există actualmente pe piață.

Samsung Galaxy S11 cu un departament foto ce nu s-a mai văzut!

@UniverseIce – The S11 camera will bring something that has never been seen before. Samsung fans, if you care about the camera, please skip Note 10″. A scris Universe Ice pe Twitter! Camera lui Galaxy S11 va aduce ceva ce nu s-a mai văzut niciodată. Fani Samsung, dacă vă pasă de aparatul foto, vă rog săriți peste Note 10.

Ice Universe chiar sfătuiește fanii Samsung să nu cumpere un Galaxy Note 10 sau Galaxy Note 10+ dacă le pasă de camerele foto. Ice Universe nu explică în ce vor consta inovațiile care vor fi introduse de Samsung, totuși sugerează că Samsung Galaxy S11 va avea ceva ce nu a mai fost văzut până acum. Sursa sa este cea care a sugerat că următoarele smartphone-uri ale seriei Galaxy S vor fi echipate cu senzori CMOS cu pixeli mult mai performanță decât cei tradiționali de 1,4 microni.

CMOS – complementare metal-oxid-semiconductor sau senzor cu pixel activ. Este un senzor de imagine în care fiecare element de imagine („pixel”) are un fotodetector și un amplificator activ. Senzorii CMOS au fost inventați de Eric Fossum la Jet Propulsion Laboratory. Eric Fossum a primit premiul Queen Elizabeth (un milion de lire sterline) pentru inginerie în 2017.

În ultimii ani, camerele foto aflate pe telefoanele emblematice produse de Samsung au început să simtă în spate suflul concurenței. Este posibil ca gigantul tech să urmărească să-și reafirme supremația în acest sector începând de la următorul smartphone de top Samsung Galaxy S11. Ne așteptăm ca Galaxy S11 să fie echipat cel puțin cu recentul senzor ISOCELL Bright HMX de 108 MP. Conform informațiilor acesta poate ajunge și pe unele telefoane premium din seria Galaxy A.