Posibil un Samsung Galaxy S11e cu afișaj mare pe spate

899
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Samsung a patentat un smartphone cu ecran complet curbat, o cameră duală și un ecran pe spate. Poate fi acesta Samsung Galaxy S11e? Samsung depune permanent patente pentru diferite forme de smartpohne-uri. Acest design este unul inedit și perfect realizabil, astfel încât întrebarea de mai înainte este pe deplin justificată.

În iunie 2018, Samsung Electronics a depus un brevet de design la USPTO pentru un telefon cu afișaj dublu. Brevetul de design intitulat „Dispozitiv electronic” a fost publicat pe 10 septembrie 2019 și include șapte schițe de brevete.

Smartphone Samsung Galaxy cu două ecrane

Dacă ne uităm la partea din față, acest dispozitiv seamănă foarte mult cu Samsung Galaxy S10, care a fost introdus la începutul acestui an. Este un smartphone elegant și subțire proiectat, cu margini minime ale ecranului. Nu degeaba, examinatorul USPTO a adăugat o adresă URL de referință la brevetul Galaxy S10, ca referință pentru „alte publicații”. De aici și presupunerea că poate fi Samsung Galaxy S11e.

Marginea ecranului din partea de jos este minimizată în continuare, ceea ce o face la fel de îngustă ca marginile de pe cele două părți laterale. Difuzorul este plasat în luneta superioară. La acest design nu apare nicio crestătură și nici nu a fost utilizată o cameră pop-up. Este un design de telefon cu ecran complet.

USPTO – United States Patent and Trademark Office. Este o agenție guvernamentală cu sediul în Alexandria, Virginia. A fost înființată la 2 ianuarie 1975. Conform constituției SUA misiunea USPTO este promovarea „progresului industrial și tehnologic în Statele Unite și consolidarea economiei naționale„.

În plus, vedem un al doilea ecran pe spate. Datorită acestui afișaj se pot realiza fotografii selfie folosind camera principală. Spre deosebire de afișajul frontal, nu există un afișaj curbat în spate, ci un afișaj plat. În acest fel puteți preveni deteriorarea prea rapidă a ecranului dacă puneți telefonul pe masă. Ecranul din spate acoperă aproximativ 60% din suprafața totală. Ecranul nu se extinde până la capăt. În acest fel, păstrați o aderență bună asupra smartphone-ului, fără ca ecranul să rămână plin de amprente.

Un posibil Samsung Galaxy S11e cu dual-camera în stânga sus

Camerele sunt plasate deasupra celui de-al doilea ecran. Schițele brevetului prezintă o cameră dublă, care este poziționată orizontal în colțul din stânga sus. Un bliț LED este plasat direct lângă cameră. Acest lucru corespunde, de asemenea, cu sistemul de camere aflat pe Galaxy S10e, de unde și presupunerea că va fi Samsung Galaxy S11e. Alte modele de top din seria Galaxy S și Galaxy Note sunt echipate cu cel puțin o cameră triplă. Telefoanele premium, cum ar fi Galaxy S10+ și Note 10+, au chiar quad-camera. Cu toate acestea, cu acest design, Samsung a optat pentru un sistem de camere duble, posibil pentru Samsung Galaxy S11e.

La urma urmei, ar fi o caracteristică unică pentru acest model. Furnizând doar pe Galaxy S11e cu ecran dublu, Samsung nu trebuie să își asume riscuri cu celelalte dispozitive de top din seria Galaxy S11. Modelele mai scumpe sunt destinat oamenilor de afaceri, aceștia nu așteptă un astfel de afișaj pe spate. Cu Samsung Galaxy S11e, producătorul sud-coreean probabil va apela la grupul țintă potrivit: tinerii. La urma urmei, le place să facă selfie-uri.

Două butoane din dreapta de pe schițele de brevet sunt destinate probabil pentru pornire / oprire și pentru volum. Un buton Bixby pare să lipsească, cum este și cazul lui Samsung Galaxy Note 10. În sfârșit, în partea de jos este prezentată o conexiune USB Type-C, precum și un microfon. Partea stângă este complet lipsită de butoane. Schițele nu arată nici un compartiment de depozitare pentru un S Pen. Prin urmare, pare logic ca acest dispozitiv să fie plasat în gama high-end Galaxy S.

Seria Samsung Galaxy S 2020

Deși de multe ori Samsung a înregistrat un brevet pentru un model de telefon în care partea din spate este prevăzută cu un ecran, este posibil ca acest model să apară pe piață.

În lunile următoare, fără îndoială, vom afla mai multe despre noile modele din seria Samsung Galaxy S11. Aceste dispozitive sunt așteptate la începutul anului 2020. MWC (Mobile World Congress) va avea loc la sfârșitul lunii februarie 2020 la Barcelona, ​​Spania. Samsung are un impact mare asupra acestui târg de telecomunicații în fiecare an și, probabil, noile smartphone-uri din seria S vor fi expuse și aici.

Este evident că trei modele vor fi din nou lansate pe piață. Vom primi un Samsung Galaxy S11e, un Galaxy S11 și un Samsung Galaxy S11+, sigur fiecare cu perechea sa de conectivitate 5G.

SURSĂLetsgoDigital