Seria Galaxy S20 5G Iron Man Edition este disponibilă în China

758
Sursa Foto: via hdblog.it

Noile smartphone-uri ale seriei Galaxy S20 sunt disponibile deja de mai bine de o lună. Așa cum se întâmplă adesea cu cele mai apreciate flagship-uri, apar imediat și versiuni exclusive dedicate anumitor evenimente. Recent am scris despre un smartphone Olimpic Edition iar acum a venit rândul unei ediții speciale Galaxy S20 5G Iron Man.

Seria Samsung Galaxy S20 5G Iron Man Edition a fost lansată în China. Oamenii iubesc noua serie de top Galaxy S20. Fie că este Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ sau Galaxy S20 Ultra, cu atât mai mult cu cât acestea sunt disponibile și în ediții de colecție. Și aceste Ediții Speciale încep încet, încet să iasă la lumină, conform HDBlog.

Caracteristici neschimbate pe modelele din această Ediție Specială

Dispozitivele de ediție specială includ Galaxy S20 5G, Galaxy S20+ 5G și Galaxy S20 Ultra. Toate vin cu o cutie specială cu semnătura lui Tony Stark. Seria Galaxy S20 5G Iron Man Edition este disponibilă doar în China pe JD.com. Dispozitivele sunt prezentate într-o cutie roșie specială, cu semnătura lui Tony Stark și scrisul Stark Industries scris cu caractere aldine.

În cutie se află o carcasă personalizată, căști personalizate cu carcase tematice și o reminiscență în miniatură a reactorului ARC din Iron Man. Și dacă nu este suficient, smartphone-urile Special Edition oferă și o personalizare software care include teme, fundaluri speciale și tonuri de apel, toate cu trimitere la Iron Man.

Iron Man este un film american de supereroi din 2008 bazat pe personajul companiei Marvel Comics cu același nume. Iron Man a avut încasări de 318,4 milioane USD în Statele Unite și Canada și 266,8 milioane dolari în alte țări, pentru un total la nivel mondial de 585,3 milioane USD.

În ceea ce privește prețurile, Samsung Galaxy S20 5G Iron Man Edition cu 12GB RAM și 128GB stocare costă 920 de euro. Galaxy S20+ 5G ediția Iron Man costă 7.999 CNY (aproximativ 1.050 euro). Versiunea Galaxy S20 Ultra Iron Man este cea mai scumpă. Varianta cu 12GB RAM și 256GB memorie internă este oferită la 9.999 CNY (1.315 euro). Mai există o variantă S20 Ultra Iron Man cu 16GB RAM și 512GB memorie intern, care costă 12.999 CNY (aproximativ 1.710 euro).

Toate aceste telefoane au aceleași caracteristici cu originalele fără tematică Iron Man. După cum ne-am obișnuit deja va fi foarte greu de cumpărat oricare dintre aceste variante în România. Ele sunt în ediție limitată și de cele mai multe ori nu sunt suficiente nici pe piața unde au fost lansate.