Acasă Stiri Modelele Galaxy S20 5G ar putea fi mai ieftine decât Galaxy S11...

Modelele Galaxy S20 5G ar putea fi mai ieftine decât Galaxy S11 5G

În urmă cu puține zile am scris despre prețurile seriei Samsung S20. Acestea vor fi mai mari cu cel puțin 50 de euro pentru variantele de bază, față de seria Galaxy S11. Acum avem altă informație, prețurile pentru Galaxy S20 5G, Galaxy S20+ 5G și Galaxy S20 Ultra 5G vor fi mai mici cu aproximativ 50€ față de seria Galaxy S11 5G. Vom ști sigur doar atunci când Samsung va face publice aceste prețuri.

Alături de specificații, prețurile sunt cele mai așteptate atunci când vorbim despre viitoarele telefoane emblematice. În fiecare an, seria de dispozitive Galaxy S și Galaxy Note au devenit din ce în ce mai scumpe. Se pare că în acest an va continua această tendință, dar numai pentru modelele 4G.

Prețuri mai mici pentru variantele 5G ale seriei Galaxy S20

Datorită unor informații despre prețurile variantelor 5G de la seria Galaxy S20, avem acum o idee despre cât ar putea costa următoarele dispozitive flagship ale Samsung. Ieri, Max Weinbach de la XDA Developers a publicat câteva informații despre prețurile seriei S20 5G pe Twitter. Samsung Galaxy S20 ar putea începe de la aproximativ 850 USD, în timp ce varianta 5G ar putea costa ~1.000$ (900 € – 1000 €).

Max Weinbach @MaxWinebach – So just heard S20 prices. Expect these to be lower than listed but at the moment we are expecting:

  • S20 5G: €900-1000
  • S20+ 5G: €1050-1100
  • S20 Ultra 5G: €1300

Samsung Galaxy Z Flip is supposed to be about €1.400 but I expect that to change before launch.

Aceasta este postarea lui Max Weinbach de pe Twitter.

Twitter este un site web fondat în 2006 și are sediul în San Francisco, California, SUA. În septembrie 2019 Twitter avea peste 328 de milioane de utilizatori activi. Cuvântul twitter este un cuvânt englez cu traducerile pălăvrăgeală, agitație, freamăt, ciripit.

După cum era de așteptat, prețul crește doar pentru varianta Samsung Galaxy S20 Ultra ce va fi disponibilă doar în 5G, va ajunge până la ~1300 €. Conform AndroidAuthority, variantele non-5G ale dispozitivelor vor fi mai ieftine, dar totuși nu vor fi foarte accesibile. Weinbach estimează că dispozitivele ar putea costa cu aproximativ 100 de euro mai puțin decât omologii lor 5G.

S20 Ultra va avea, de asemenea, zoom hibrid 30X și digital 100x. El susțin că 30x este un zoom fără pierderi. Modelul Ultra va fi disponibil în negru, albastru, roz și gri. Culorile vor varia probabil în funcție de regiunea unde va fi disponibil smartphone-ul.

Modelele 4G va fi cu aproximativ 100 € mai ieftine decât modelele 5G

În ceea ce privește prețul în dolari acesta va fi mai mic decât cele în euro. Presupunem că vor costa aproximativ 850$ pentru Galaxy S20 5G, 950 de dolari pentru Galaxy S20+ 5G și 1.200$ pentru Samsung Galaxy S20 Ultra. Prețurile sunt totuși mari, indiferent cum la privim dar să nu uităm că aceste telefoane sunt adevărate calculatoare portabile. Acest lucru ar putea justifica prețul.

Max Weinbach s-a dovedit a fi o sursă fiabilă de informații despre Samsung de ceva vreme, dar prețurile sunt întotdeauna greu de identificat. Producătorii își pot modifica prețurile în orice moment până la lansare, iar Samsung nu este diferit. Până la lansarea dispozitivelor la „Galaxy Unpacked” 2020 luna viitoare, trebuie să luăm aceste informații cu reținere. Să sperăm doar ca prețurile nu vor mai crește până atunci!

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip, stocuri epuizate imediat în SUA și China

Din toate informațiile apărute până acum, Samsung Galaxy Z Flip se vinde foarte bine peste tot în lume. Ieri a fost lansat...

Galaxy S8 și Galaxy Note 8 nu vor fi actualizate cu Android 10

Se întâmplă de multe ori ca stânga să nu știe ce face dreapta. Dar când acest lucru vine de la Samsung este...

Galaxy S20 este primul smartphone cu certificare USB de încărcare rapidă

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra sunt primele smartphone-uri din lume care au primi certificarea de încărcare rapidă de...

Samsung ocupă primul loc în piața TV globală pentru al 14-lea an

Samsung Electronics este de 14 ani, inclusiv 2019, pe primul loc din lume în cota de piață la televizoare. Datele au fost publicate...

Samsung Electronics a investit puternic în cercetare și dezvoltare în 2019

Samsung Electronics a cheltuit o sumă masivă pentru cercetare și dezvoltare în 2019, conform ultimelor date publicate de companie. Acest lucru s-a...

Ecranul Samsung LED Onyx Cinema a ajuns și în Australia

Samsung a lansat ecranele LED Onyx Cinema în 2018, de atunci acestea au ajuns peste tot în lume. Aproape 20 de cinematografe...

O actualizare la Samsung Health adaugă urmărirea ciclului menstrual

Nu credem că exagerăm când spunem că Samsung Health este una dintre cele mai apreciate aplicații Samsung. Aproape toată lumea se uită...