Samsung Galaxy S20 Ultra 5G cu specificații uimitoare și ecran de 120Hz

1183
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

La San Francisco Samsung va lansa trei smartphone-uri din seria S, dintre care Samsung S20 Ultra va fi modelul de top. Toate cele trei modele ce vor fi lansate vor fi disponibile și în variante 5G. Smartphone-ul Samsung Galaxy S20 Ultra 5G primește specificații uimitoare ale camerei și un frumos ecran de 120Hz.

Că Samsung oferă Galaxy S20 Ultra cu o conectivitate 5G nu este o surpriză. Anul trecut au fost vândute nu mai puțin de 6,7 milioane de telefoane Samsung 5G.

Galaxy S20 Ultra va fi cel mai mare și mai puternic smartphone făcut de Samsung vreodată. Dispozitivul este echipat cu un ecran AMOLED de 6,9 ​​inch cu un raport de aspect 20: 9. Cu doar câțiva ani în urmă, un ecran de aproximativ 7 inch era considerat un phablet sau o tabletă. Acum, afișajele sunt din ce în ce mai mari și marginile ecranului au devenit tot mai subțiri, rezultând smartphone-uri fascinante.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G cu o funcție „Smart Selfie Angle”

Noul tip de ecran va fi numit probabil SAMOLED. Ecranul smartphone-ului primește o rată de actualizare semnificativ mai rapidă decât înainte, una de 120Hz. O rată de actualizare ridicată ajută la îmbunătățirea imaginilor. Ideal pentru vizionarea de videoclipuri și filme, dar desigur și pentru jocuri mobile. De asemenea, 120Hz este acceptat până la o rezoluție de 2400 × 1080 (Full HD+). Rezoluția WQHD+ mai mare poate fi utilizată în 60Hz.

Camera selfie este integrată în ecran, la mijloc – exact ca în seria Note 10. Posibil o cameră frontală de 40MP, nu suntem siguri. Noua funcție „Smart Selfie Angle”, poate detecta câți oameni sunt în fața camerei, după care lățimea imaginii este ajustată în consecință. Dacă sunt fotografiate mai mult de 2 persoane, lentila cu unghi larg este utilizată automat. Cu ajutorul camerei selfie, este posibilă și înregistrarea videoclipurilor 4K, astfel încât să puteți face apeluri video de înaltă calitate.

Adermatoglifia sau absența amprentelor digitale este o afecțiune foarte rară. Persoanele afectate au degetele, palmele, degetele de la picioare și tălpile fără amprente digitale. Doar cinci familii din lume cu această afecțiune au fost depistate până acum.

Scanerul de amprente va fi integrat sub ecran, un senzor ultrasonic mai sensibil și mai precis decât un senzor optic obișnuit. Senzorul 3D Sonic Max fost proiectat de Qualcomm și este mai mare decât cel din prima generație. Poate citi două amprente simultan pentru o siguranță suplimentară.

Galaxy S20 Ultra smartphone-ul ideal pentru jocuri

Toate cele trei modele din seria Galaxy S (2020) sunt alimentate de noul procesor Snapdragon 865 / Exynos 990 – în funcție de regiune. Ambele procesoare sunt fabricate cu tehnologia de 7nm. În Europa, cel mai probabil va fi folosit Exynos 990.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G nu numai că va primi un procesor mai rapid, dar smartphone-ul va avea și mai multă memorie. Există două opțiuni: 12GB și 16GB RAM. Desigur, este foarte mult, niciodată nu a fost lansat un telefon Android cu 16GB RAM. Încă nu se știe ce tip de sistem de răcire va avea dispozitivul, poate fi un sistem de răcire cu camere de vapori, la fel cum au S10+ și Note 10.

În ce privește capacitatea de stocare, sunt trei opțiuni pentru modelul Ultra: 128GB, 256GB și 512GB. Multă vreme s-a părut că ar fi imposibil să folosiți un card de memorie microSD. Modelul Ultra va avea slot MicroSD pentru a suporta până la 1 TB de memorie.

Camera principală a lui Samsung S20 Ultra nu are precedent, 108MP. În plus față de o cameră principală de 108MP, în S20 Ultra 5G – va exista o cameră telefoto de 48MP cu zoom optic de 10x și zoom digital de 100x, o cameră Ultra-wide de 12MP și una adâncime ToF.  Aceste informații au fost deja confirmate de diverse surse.

Acesta va fi, de asemenea, primul telefon Galaxy cu o funcție video 8K. Aceasta asigură o calitate impresionantă a imaginii, deși acum 4K a devenit mai comun, 8K este într-adevăr o lume aparte. 8K este noul standard pentru cei care doresc o calitate optimă a imaginii. Cu S20 Ultra, Samsung aduce această calitate video impresionantă la un smartphone.

Baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 45W

Asemenea specificații de excepție necesită și o capacitate suplimentară a bateriei. Modelul Ultra nu va dezamăgi nici în acest domeniu. Samsung pune pe el o baterie de 5.000mAh inamovibilă. O îmbunătățire semnificativă față de bateria de 4.000mAh din S10+. Dar, nu trebuie să vă așteptați la o durată de viață semnificativ mai mare a bateriei. Ecranul de 6,9 ​​inch, rata de 120Hz și funcția video 8K solicită foarte mult bateria.

În ceea ce privește încărcarea, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G ar trebui să suporte încărcarea rapidă de 45W. Nu este clar dacă acest încărcător rapid de 45 de wați este furnizat ca standard sau dacă ar trebui să-l achiziționați ca accesoriu separat, așa cum a fost cazul cu Note 10+. Un încărcător de 25W este furnizat standard cu acest dispozitiv. Cu un încărcător de 45W, puteți reîncărca complet o baterie goală de 5.000mAh în doar 74 de minute. Nu va exista un jack de 3,5 mm. Va fi prima serie Galaxy S în care această conexiune îndrăgită lipsește.

Prețuri mai mari cu cel puțin 50€ pentru variantele standard de memorie

Nu știm prețurile. Ne așteptăm ca modelele standard să crească cu cel puțin 50 de euro. Acest lucru înseamnă că prețurile pentru modelele din seria Galaxy S20 (2020) se ridică la:

  • Samsung Galaxy S20 începând de la: 950 €
  • Samsung Galaxy S20+ începând de la un preț: 1.050 €
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G de la un preț: 1.150 € / 1.200 €

Deși Samsung a calculat întotdeauna o diferență de 100 € pentru modelele obișnuite și cele „+” în ultimii ani, este foarte posibil ca modelul Ultra să fie și mai scump în acest an. În cele din urmă, acest model este disponibil doar cu 5G, în timp ce o variantă 4G este de disponibilă la celelalte două modele. În plus, pentru mai multă memorie, trebuie să băgați mâna mai adânc în buzunar. Prețurile menționate sunt pentru un smartphone fără abonament.

După lansarea de la San Francisco, probabil va fi posibil să plasați imediat o pre-comandă. Dacă cumpărați un Galaxy S20 Ultra în perioada de precomandă, este de așteptat să primiți și un cadou, de exemplu, un set gratuit Galaxy Buds+ în valoare de 150 €. Nu este clar când telefoanele vor fi lansate la vânzare, dar modelele Galaxy S20 pot fi disponibile în magazine începând de vineri, 28 februarie 2020.

SURSĂLetsgoDigital