Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20+ și Galaxy Buds+ BTS Edition lansate

1137
Sursă foto: Samsung Newsroom

Samsung Electronics în colaborare cu trupa internațională BTS, care a devenit un adevărat fenomen cultural, a lansat ieri ediția BTS a device-urilor Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20+. În acest fel le oferă în exclusivitate fanilor din întreaga lume ocazia de a se conecta și identifica mai mult ca niciodată cu trupa lor preferată.

Noul design al ediției Galaxy S20+ BTS prezintă un exterior în culoare violet metalizat. Ediția Galaxy Buds+ BTS împreună cu carcasa de încărcare Buds+ sunt disponibile și ele în violet. Căștile Samsung poartă logo-ul trupei și iconografia inimii violet. Astfel fani BTS din întreaga lume sunt mai aproape de trupa lor preferată prin intermediul smartphone-ului și al accesoriilor.

Galaxy S20+ BTS Edition disponibil în 5G și 4G LTE

Disponibil atât în varianta 5G cât și în varianta LTE, ediția S20+ BTS vine cu teme BTS preinstalate. În România va fi disponibilă doar varianta Samsung Galaxy S20+ 4G LTE. Fiecare dispozitiv vine la pachet atât cu stickere decorative cât și cu fotografii cu membrii trupei. Dispunând de aceeași cameră performantă pe care utilizatorii de Galaxy S20+ din întreaga lume o folosesc pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viața lor, ambele dispozitive oferă noi modalități pentru ca BTS și fanii lor din întreaga lume să fie mai conectați ca niciodată și să își împărtășească conținutul creativ unul cu celălalt.

Galaxy Buds+ BTS Edition aduce fanii și mai aproape de muzica formației lor preferate prin designul dispozitivului și calitatea sunetului. Cu difuzoare produse și reglate de AKG, Galaxy Buds+ oferă un sunet echilibrat și clar. Cele două difuzoare animă pe deplin fanii și îi introduce în povestea muzicii BTS. Ediția Galaxy Buds+ BTS vine cu fotografia formației în cutie, însoțită de autografele membrilor formației.

Edițiile Galaxy S20+ și Galaxy Buds+ BTS sunt rezultatul unei colaborări frumoase între Samsung și formația BTS. Sperăm că va fi o sursă de bucurie și divertisment pentru fanii și utilizatorii din întreaga lume„. A declarat Stephanie Choi, Senior Vice President and Head of Global Marketing Team of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Dispozitivele vor fi disponibile în România începând cu 9 iulie, marcând cea de-a șaptea aniversare a comunității de fani BTS. În România, Galaxy S20+ va fi disponibil doar în varianta LTE.