Galaxy S20+ 5G, cel mai bine vândut smartphone 5G în H1 2020

541
Sursa Foto: Yonhap / en.yna.co.kr

Samsung Galaxy S20+ a fost cel mai bine vândut model de smartphone 5G din lume, în funcție de venituri, în prima jumătate a anului. Informația a fost făcută publică de Strategy Analytics care a specificat că dominarea smartphone-ului Samsung cel mai probabil se va încheia în a doua jumătate a anului, după lansarea seriei Apple iPhone 12.

Samsung Galaxy S20+ 5G, lansat în februarie ca parte a seriei S20, a avut o cotă de venituri de 9%. Procentul se referă la piața globală a smartphone-urilor 5G în primele șase luni ale anului 2020. Veniturile industriei globale de smartphone-uri 5G au atins 34 miliarde USD în H1 2020, conform companiei Strategy Analytics.

Seria Galaxy S20 5G a ocupat primele trei locuri ca venituri

Samsung Galaxy S20+ 5G se numără printre primele modele de succes 5G din lume. Smartphone-ul este popular în Europa de Vest, Coreea de Sud, America de Nord și în alte părți„. A spus compania se studio de piață Strategy Analytics, citată de agenția de presă sud-coreeană Yonhap. „Samsung câștigă mulți bani din telefoanele sale 5G”.

Smartphone-ul a fost urmat de celelalte două modele din seria Galaxy S20. Samsung Galaxy S20 Ultra a ocupat locul doi cu o cotă de venit de 8%. Modelul entry-level din seria S20, Samsung Galaxy S20 5G a ocupat pe locul trei cu o cotă de 5%. Smartphone-urile Galaxy S20 au fost urmate de telefoanele 5G ale companiei chineze Huawei Technologies Co.

Europa de Vest este una dintre cele mai bogate regiuni ale lumii. Germania are cel mai mare PIB din Europa și cel mai mare surplus financiar dintre toate țările. Luxemburg are cel mai mare PIB pe cap de locuitor din lume. UK, Italia, Franța, Spania și Germania sunt principalele piețe.

Strategy Analytics a prezis că prezența mărcilor asiatice pe piața smartphone-urilor 5G ar putea scădea în H2 2020. Compania americană de studiu de piață a explicat acest lucru prin lansarea de către Apple a prime sale familii de smartphone-uri 5G.

La începutul acestei luni, Apple a lansat patru modele din seria iPhone 12. Un iPhone 12 Mini de 5,4 inch, iPhone 12 de 6,1 inch, iPhone 12 Pro de 6,1 inch și iPhone 12 Pro Max de 6,7 inch.

Privind în viitor, ne așteptăm ca Apple iPhone 12 să depășească atât Huawei, cât și Samsung în H2 2020. Seria iPhone 12 5G va genera venituri de zeci de miliarde de dolari în perioada următoare și nu numai. Apple iPhone 12 va lua în curând coroana 5G„. A încheiat Strategy Analytics.