Samsung Galaxy S20+ cu afișaj de 120Hz și fără jack pentru căști

1299
Sursa Foto: Max Weinbach - XDA

Samsung Galaxy S20+ este din nou protagonistul unei scurgeri substanțiale de informații. Acest lucru nu va înceta până la 11 februarie când vom vedea seria Galaxy S20 în carne și oase. Informație vine prin intermediul HDBlog de la Max Weinbach, editor la XDA Developers. După ce a furnizat detaliile camerelor și fotografii cu Galaxy S20+ acum primim alte detalii.

Samsung Galaxy S20+ nu este echipat cu mufa pentru căști de 3,5 mm. Acest lucru nu va fi deloc pe placul fanilor Samsung și nu numai a lor. Mufa va fi înlocuită de portul USB Type-C. Conform informațiilor furnizate de sursă, smartphone-ul va fi comercializat în cutie cu un set de căști, realizate de AKG, cu o conexiune prin USB Type-C.

Rata de împrospătare de 120Hz doar la rezoluție FullHD+ pe Galaxy S20+

Zvonuri despre un ecran cu o rată de actualizare de 120Hz au fost permanent. Astfel de zvonuri au fost și despre Galaxy Note 10, dar nu s-au concretizat. Acum informația revine și capătă mai multă greutate dintr-o sursă de mare încredere. Ecranul de 120Hz este prezent pe S20+ dar este posibilă activarea acestuia doar la rezoluția FHD+. Cu toate acestea la rezoluția WQHD+, rata de reîmprospătare va fi setată la 60Hz. Smartphone-ul Samsung va trece automat la o rată de actualizare de 60Hz la depistarea unei rezoluții WQHD+.

Afișajul Infinity-O cu gaură poziționată în centrul părții superioare este prezent pe toate modelele S20. Conform zvonurilor anterioare, ecranul lui Samsung S20+ va avea o diagonală de 6,7 inch, în timp ce Galaxy S20 va avea o diagonală de 6,4 țoli. Raportul de aspect va fi de 20: 9 și rezoluția 3.200 x 1.440. S20+ va fi echipat cu un senzor de amprentă integrat în ecran, un senzor ultrasonic.

UFS – Universal Flash Storage este o specificație de stocare flash pentru camere digitale, telefoane mobile și dispozitive electronice de consum. UFS a fost propus de Nokia, Sony Ericsson, Texas Instruments, STMicroelectronics, Samsung, Micron și SK Hynix. UFS 3.0 este cel mai înalt standard.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 865 va fi la bord. Memoria RAM va fi de 12GB pentru toate modelele, cu posibilitatea ca Samsung Galaxy S20 Ultra să dispună de 16GB de RAM. Stocarea va porni ca bază de la 128GB (se presupune tipul USF 3.0). Bateria de pe Galaxy S20+ va fi de 4.500mAh și va suporta încărcarea rapidă de 25W.