Galaxy S20 Fan Edition cu aceeași baterie ca Galaxy S20+

1497
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Acum este clar că Samsung dorește să lanseze un al patrulea model din seria Galaxy S20 – Galaxy S20 Fan Edition (FE). Zvonurile au și început despre acest smartphone Samsung iar GalaxyClub a aflat dintr-o sursă sigură ce baterie va avea. În plus, telefonul vine în Europa într-un set de culori surprinzător de vesele.

În principiu, Galaxy S20 FE ar trebui să apară în două variante: una 4G (SM-G780) și una cu 5G (SM-G781). Despre modelul Galaxy S20 5G Fan Edition sunt aceste detalii privind bateria. Aproape sigur și bateria din modelul 4G va fi de aceeași capacitate cu prima variantă.

Baterie de 4.500 mAh pe Galaxy S20 Fan Edition

Bateria lui Samsung Galaxy S20 FE are codul de produs EB-BG781ABY. Știm că aceasta are o așa numită  capacitate nominală de 4370 mAh. Este aceeași capacitate a bateriei cu bateria aflată pe modelul Samsung Galaxy S20+. De asemenea, este clar că bateria lui S20 FE va avea aceeași  capacitate tipică de 4.500 mAh. O astfel de baterie pe acest telefon poate duce la o durată de viață a bateriei mai mare decât la Galaxy S20 Ultra.

De altfel, Galaxy S10 Lite – care a apărut la începutul acestui an – are o baterie de 4.500 mAh, astfel încât Samsung va merge la versiunile de intrare ale seriei sale de modele de top cu o baterie mare.

În plus, au apărut informații în presa sud-coreeană și despre camerele foto de pe Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Camera principală are de 12 megapixeli, tot 12MP are și camera ultra-wide. Acestea două sunt însoțite de o cameră cu zoom optic de 8MP. Nu se știe momentan diagonala ecranului sau rezoluția acestuia.

Rezoluția este numărul de pixeli care pot fi afișați pe ecran și reprezintă o măsură a clarității sau a gradului de detaliere a unei imagini. Rezoluția digitală se exprimă numai în pixeli, fără raportare la vreo lungime. De obicei este notată ca lățime × înălțime, cu unitățile în pixeli.

Culori mai vesele în Europa pe telefonul destinat fanilor

Cert este că dispozitivul va fi lansat și în Europa. Pentru această zonă Samsung pare să fi optat pentru versiuni în roșu, alb, verde și portocaliu. Dacă toate aceste culori ajung și în magazinele din România încă nu știm.

Totuși, va dura ceva până Samsung va lansa cu adevărat pe Galaxy S20 ediția pentru fani. În sfârșit, în august, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra vor debuta pe piață, la fel ca Galaxy Z Fold 2. Dar dacă nu doriți să plătiți peste 1.000 de euro sau mai mult pentru unul dintre aceste dispozitive, este posibil ca S20 FE să fie o variantă bună pentru la toamnă. Prețul lui S20 FE este de așteptat să fie cu câteva sute de euro mai mic, la fel ca a lui S10 Lite, la începutul acestui an.