Un teaser Samsung indică lansarea lui Galaxy Z Fold 2 la 5 august

698
Sursa Foto: Samsung Electronics Co.

Noul smartphone pliabil al companiei Samsung, Galaxy Z Fold 2, va fi lansat luna viitoare, conform unor surse interne Samsung. Pentru a întări acest lucru, duminică a fost lansat pe Twitter un anunț publicitar de 13 secunde pentru evenimentul Samsung din 5 august, cu mesajul „one fold, infinite possibilities”.

Videoclipul prezintă căderea unei picături mistice de culoare bronzului (Mystic Bronze) care se transformă într-un obiect asemănător cu fluturele. Acest lucru simbolizează că smartphone-ul Z Fold 2 va fi urmașul Fold-ului original, care avea ca imagine de fundal un fluture când a fost lansat pentru prima dată anul trecut.

Galaxy Z Fold 2 posibil mai ieftin decât originalul Fold

S-au speculat în ultimul timp că Galaxy Z Fold 2 nu va fi lansat la următorul eveniment Unpacked. Însă persoane din interiorul companiei au spus că cel mai recent teaser confirmă faptul că gigantul tehnic sud-coreean își va dezvălui cel mai recent smartphone pliabil la evenimentul online. Este posibil ca lansarea efectivă pe piață să aibă loc mai târziu. Alături de Z Fold 2 vor vedea lumina zilei seria Note 20 și căștile Galaxy Buds Live.

Potrivit Yonhap, se pare că Samsung ia în considerare scăderea prețului la noul Fold 2. Prețul pentru Galaxy Fold a fost de 2,39 milioane won (~1.985 USD) în Coreea de Sud. Conform surselor citate de Yonhap, Z Fold 2 ar putea fi vândut la un preț mai mic decât predecesorul.

Yonhap News Agency este o agenție de știri din Coreea de Sud cu sediul la Seul fondată în 1980. Este o companie de presă finanțată de guvernul sud-coreean. Are peste 60 de corespondenți în străinătate și 580 în Coreea de Sud.

La fel ca Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 2 ar putea veni cu un preț mai mic comparativ cu predecesorul său pentru a stimula vânzările„. A spus un oficial din industria de telefonie mobilă. Experți din acest domeniu au prezis că Z Fold 2 ar putea fi disponibil pe piață după luna septembrie. Seria Samsung Galaxy Note 20 se preconizează că va fi lansată la vânzare pe 21 august în Coreea.

Specificațiile noului Fold 2 nu au fost confirmate de Samsung. Mai mulți recenzori de tehnologie au prezis că Fold 2 va avea un ecran de 7,6 inch atunci când este desfășurat și unul extern de 6,23 inch. Ambele dimensiuni sunt mai mari decât ale Fold-ului original, de 7,3 respectiv de 4,6 inch.