Galaxy S20 Fan Edition și Galaxy S20 FE 5G confirmate într-o promoție

574
Sursa Foto: via SamMobile.com

Despre viitoarele smartphone-uri Samsung Galaxy S20 Fan Edition și S20 FE 5G au fost multe informații în ultimul timp. Acum, la sfârșit, a intervenit aceeași poveste veche întâlnită la toate telefoanele inteligente Samsung. Compania se pregătește cu mai multe luni înainte pentru o pentru o nouă lansare flagship, dar unul dintre birourile sale regionale sfârșește prin a strica surpriza.

Existența seriei Samsung Galaxy S20 Fan Edition nu mai este un mister, știm destule despre această ediție a fanilor. Nu se știa exact numele și dacă va avea sau nu o variantă 5G. Da, nu se știa, pentru că acum se știe. Și acest lucru mulțumită unui exces de zel din partea Samsung Bulgaria.

La începutul acestui an, Samsung a lansat Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite ca versiuni reduse ale acestor serii din 2019. Mai multe voci au presupus că numele „Lite” va merge și la seria Galaxy S20. Site-ul oficial Samsung Bulgaria spune altceva.

Posibil ca modelele Galaxy S20 FE 4G și 5G să meargă pe căi separate

Mai exact, această divizie Samsung pare să fi încurcat materialele sale de marketing cu privire la cea mai recentă promoție YouTube Premium a companiei. În realitate, Samsung Bulgaria a sfârșit prin a publica cerințelor de eligibilitate ale promoției, în mod clar pentru următorul ciclu de lansare de produse Samsung. Sunt acolo toate modelele Galaxy S20 și Galaxy Note 20 de anul acesta, telefoanele pliabile și tabletele premium.

Samsung Bulgaria nu oferă detalii cu privire la dispozitiv, conform SamMobile. Este numai o promoție YouTube Premium prin care aflați că veți obține acces nelimitat de 4 luni la YouTube Premium, versiunea gratuită a abonamentului, bazată pe abonament, a platformei video. Astfel ni se oferă întâmplător numele atât pentru Galaxy S20 FE, cât și Galaxy S20 Fan Edition 5G. Și nu o dată, ci de două ori este repetat numele celor două viitoare smartphone-uri.

YouTube Premium (cunoscut anterior ca YouTube Red) este un serviciu cu plată pe bază de abonament de streaming. A fost lansat în 2014. Serviciul oferă conținut original fără reclame publicitare. Serviciul este disponibil și în România.

De asemenea, pagina Samsung Bulgaria confirmă că acest telefon va ajunge în două variante – 4G și 5G. Este la fel ca alte smartphone-uri emblematice Samsung Galaxy lansate anul acesta. Vă reamintim că, de exemplu Galaxy S10 Lite vine doar într-o singură variantă 4G cu procesorul Snapdragon 855 în toate regiunile. Prin urmare, succesorul său va fi unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului 2020.

Preț în jur de 750 de euro în Europa pentru modelele Galaxy S20 Fan Edition

Modelul Galaxy S20 Fan Edition 4G probabil va ținti anumite piețe unde nu sunt momentan rețele 5G. Pe de altă parte Galaxy S20 FE 5G va acoperi piețele 5G. Modelele Fan Edition promit o mare varietate de culori, șase nuanțe de culoare vor fi disponibile. Din informațiile de până acum știm că are ecran de 6,5 sau 6,7 inch cu rata de actualizare 120 Hz. Procesorul Snapdragon 865 va fi la bord, posibil și unul Exynos 990 pentru piețele 4G, certificare IP68 și triple-camera la spate.  Va avea o cameră principală de 12 MP + 12MP (ultra-wide) + 8 MP (teleobiectiv 3x). Camera selfie este de 32 MP. Este estimat un preț de ~750$, cu un plus pentru modelul 5G.