Un Samsung Galaxy S20 Fan Edition va fi lansat în octombrie

728

Samsung ar putea lansa o versiune mai accesibilă a lui Galaxy S20 în luna octombrie a acestui an. Se zvonește ca telefonul se numește Galaxy S20 Fan Edition. Telefonul S20 Fan Edition / Pen Edition este de așteptat să fie un successor al Galaxy S10 Lite. Acesta a fost lansat la sfârșitul anului trecut. Fișa de specificații al acestei ediții pentru fani este un mister total în acest moment.

O informație publicată la începutul acestei luni a susținut că Samsung ar putea lansa o versiune „Lite” a Galaxy S20. Noua versiune se pare că este denumită Samsung Galaxy S20 Fan Edition în cadrul companiei. Acum, o nouă informație via AndroidCentral, susține că telefonul ar putea fi lansat în luna octombrie a acestui an. Ciudat, însă, noua informație se referă la telefon ca Galaxy S20 Pen Edition, în loc de Fan Edition.

Galaxy S20 Fan Edition cu Android 10 și One UI 2.5

Spre deosebire de S10 Lite, care nu acceptă 5G, se pare că viitorul Galaxy S20 Fan Edition este disponibilă în ​​variantele 4G și 5G. Totuși, în Statele Unite, Samsung va lansa doar varianta 5G a viitorului telefon. Detaliile despre acest viitor smartphone Galaxy S20 Fan / Pen sau poate chiar Lite, sunt extrem de rare. Dar, se pare că telefonul va fi disponibil în opțiuni de culoare Prism Blue, Prism White și Prism Violet.

Smartphone-ul ar trebuie să aibă 128 GB spațiu de stocare și să ruleze Android 10 și One UI 2.5 din cutie. Această combinație de software – Android 10 și One UI 2.5 – se va afla și pe seria Note 20. Întrucât predecesorul său rulează același procesor Snapdragon 855 ca Samsung Galaxy S10, este posibil ca S20 ediția pentru fani să aibă un cip-set Snapdragon 865 sub capotă.

Primul smartphone Samsung Fan Edition a fost varianta recondiţionată a lui Galaxy Note 7 și a fost numit Galaxy Note Fan Edition. Acesta a fost urmașul lui Galaxy Note 7 lansat în august 2016 și s-a confruntat cu probleme grave ale bateriei. A fost retras de pe piață.

Este posibil ca S20 ediția pentru fani să fie prezentată în august alături de seria Note 20 și celelalte dispozitive Samsung. Lansarea efectivă pe piață va avea loc în octombrie, după ce seria Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2 vor fi deja la vânzare. Ca versiune redusă a lui Galaxy S20, modelul pentru fani va fi probabil o soluție mai accesibilă. Probabil are ca scop aducerea unor specificații premium unor clienți care nu sunt dispuși să plătească un preț premium.