Galaxy S20 FE 4G și 5G au primit certificarea Bluetooth SIG

671
Sursa Foto: Bluetooth SIG

Modelele Samsung Galaxy S20 FE 4G și 5G au apărut pe site-ul de certificare Bluetooth SIG. Smartphone-ul va fi lansat în variante de conectivitate 4G și 5G în funcție de piață. Samsung Galaxy S20 FE este prevăzut să vină cu un afișaj Infinity-O și procesor Qualcomm  Snapdragon 865.

Viitorul smartphone Samsung Galaxy S20 FE „Fan Edition” a primit toate certificările necesare înainte de lansare. Denumit anterior Galaxy S20 Lite, smartphone-ul a primit certificare autorității chineze 3C în august. Înainte cu o lună a apărut și pe site-ul etalon de referință Geekbench.

Galaxy S20 FE 4G și S20 FE 5G cu Bluetooth 5.0

Luna trecută, PriceBaba, în colaborare cu @OnLeaks, a oferit, de asemenea, imagini de înaltă rezoluție ale telefonului S20 FE, dezvăluind totul în ceea ce privește designul. Acum, ambele variante, 4G și 5G, ale telefonului Samsung Galaxy S20 FE au apărut pe site-ul de certificare Bluetooth SIG. Se pare că Galaxy S10 Lite va avea un urmaș demn.

Telefoanele cu numărul de model SM-G781V, SM-G781U1_DS și SM-G781W sunt asociate cu Galaxy S20 FE pentru diferiți operatori de telefonie mobilă. Smartphone-ul va fi lansat în variante 4G și 5G în funcție de piață. India, o uriașă piață smartphone, va primi cel mai probabil versiunea 4G și credem că această variantă va fi disponibilă și în România. În afară de nume și numere de model, certificarea Bluetooth ne spune doar că dispozitivul viitor va accepta varianta Bluetooth 5.0.

Bluetooth – Logoul Bluetooth își are originile în istoria nordică, de unde vine și numele. Pictograma este o combinație a inițialelor regelui Harald, Hagal și Bjarkan. Aceste simboluri provin dintr-un alfabet runic, folosit încă din secolul al IX-lea.

Specificațiile lui Galaxy S20 Fan Edition știute până acum includ un afișaj AMOLED de 6,4  sau 6,5 inch, chipset-ul Snapdragon 865, până la 8 GB de memorie RAM și 512 GB stocare internă. Android 10 și interfața Samsung One UI 2.1 vor fi la bord. Conform 91Mobiles, telefonul vine cu triple-camera care include un senzor Sony IMX555 de 12 MP. Sunt informații că S20 FE găzduiește o baterie de 4.500 mAh cu suport de încărcare rapidă.

Certificarea Bluetooth SIG, pe de altă parte, ar putea sugera o lansare mai apropiată decât se aștepta. Știm că Samsung va comercializa S20 FE mai târziu în acest an, dar nu și când. Și cum certificările sunt adesea semnul unei iminente sosiri pe piață: poate deja îl vedem în octombrie.