Samsung Galaxy S20 FE la câteva zile de lansarea oficială

543
Sursa Foto: via hdblog.it

Au mai rămas doar câteva zile până la anunțul oficial al noului smartphone Samsung Galaxy S20 FE. Acesta va fi prezentat pe 23 septembrie și sosirea sa pe piața europeană ar fi programată pentru 2 octombrie la un preț de 699 euro.

„Puzzle-ul” referitor la caracteristicile lui Galaxy S20 FE a fost compus treptat de-a lungul lunilor datorită multor zvonuri. Au apărut și mai multe fotografii oficiale cu noul telefon Fan Edition, iar toate acestea ne-au permis să ne facem o idee care vor fi principalele sale caracteristici. În ultimele zile, cunoscutul Evan Blass a adus informații suplimentare care nu mai lasă multe îndoieli în privința telefonului.

Galaxy S20 FE cu șase variante de culoare

Vor exista șase variante de culori care pot diferi în funcție de piață, inclusiv portocaliu, lavandă, roșu și verde. Trecând la hardware, ecranul este unul Super AMOLED plat de 6,5 inch cu rezoluție FHD+ și rata de actualizare de 120 Hz. Ecranul este protejat de sticla Gorilla Glass 3. Afijajul este de tip Infinity-O cu o gaură care găzduiește camera frontală de 32 MP.

În Europa ar trebui să sosească doar versiunea 5G cu procesor Snapdragon 865 cuplat cu de 6 GB RAM și 128 GB stocare. Pe alte piețe va exista și o versiune 4G cu procesorul Samsung Exynos 990. Pentru mulți, aceasta poate fi o veste bună. Nu știm dacă în România vor fi disponibile ambele variante. Samsung nu a comunicat nimic până acum în această privință. Sistemul de operare Android 10 va fi la bord alături de interfața One UI 2.5.

Zoom-ul optic folosește camera optica pentru a mări obiectul, pentru a aduce mai aproape obiectul de fotografiat, în timp ce zoom-ul digital apropie obiectele pixelând imaginea. Spre deosebire de zoom optic, zoom-ul digital reduce rezoluția și, ca rezultat, diminuează calitatea imaginii.

Modul Single Shot va fi pe noul smartphone dedicat fanilor

Fotografiile apărute confirmă, de asemenea, cele trei camere de la spate cu una principală de 12 MP cu OIS și diafragma f / 1,8, flancată de un al doilea senzor de 12 MP ultra-larg de 123° și diafragma f / 2.2 și un teleobiectiv de 8 MP cu OIS, zoom optic 3X și diafragma f / 2.0. Zoom-ul digital este de 30x.

Samsung Galaxy S20 FE va fi capabil să înregistreze videoclipuri la rezoluție de 8K. Va avea și un mod nocturn pentru fotografii mai luminoase în condiții de lumină ambientală scăzută. Va fi la bord și Single Shot care, datorită AI, captează până la 14 fotografii și videoclipuri diferite (10 fotografii și 4 videoclipuri) între 3 și 10 secunde în timpul fotografierii.

Alte caracteristici hardware includ conectivitate BT 5.0, NFC și Wi-Fi 6. Smartphone-ul Fan Edition are o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă, inclusiv wireless și încărcare inversă. Galaxy S20 FE are rezistență la apă și praf cu certificarea IP68 și modul Wireless DeX.

Ediția fanilor a smartphone-ului Galaxy S20 are dimensiunile 159,8 x 74,5 x 8,4mm și greutatea de 190 grame. Conform HDBlog, în Europa telefonul va avea un preț de aproximativ 700 de euro.