Galaxy S20 FE lansat: funcțiile preferate de fani la un preț accesibil

1103

Samsung a lansat astăzi Galaxy S20 Fan Edition (FE), cel mai nou membru al seriei Galaxy S20. Galaxy S20 FE este un smartphone din categoria flagship-urilor premium care cuprinde toate inovațiile importante apreciate de fanii Galaxy. Va fi disponibil la un preț accesibil care pornește de la 749 de euro pentru modelul 5G.

COVID-19 a schimbat treptat lumea și modul în care fiecare obișnuia să își desfășoare activitățile de zi cu zi. Acum tehnologia a început să joace acum un rol mult mai crucial decât înainte. Acesta este motivul pentru care Samsung a creat noul Galaxy S20 FE, pentru a oferi experiențe de top care să satisfacă preferințele a cât mai mulți utilizatori. Samsung a preluat funcții importante de pe seria Galaxy S20, precum un display potrivit pentru o navigare super fluidă, o cameră alimentată prin tehnologie AI, chipset avansat, conectivitate super-rapidă, o baterie ce rezistă întreaga zi, stocare extensibilă și un design premium simplificat, pentru a crea noul Galaxy S20 FE.

Păstrăm în permanență legătura cu utilizatorii noștri, primind constant feedback-ul lor și știm ce le-a plăcut la Galaxy S20. Știm ce funcții au folosit cel mai des și ce ar dori să vadă pe un nou smartphone. S20 FE este o extensie a familiei Galaxy S20 și aduce inovații semnificative unui număr cât mai mare de oameni. Cu el le oferim posibilitatea de a face lucrurile pe care le îndrăgesc cu ajutorul celor mai bune dispozitive Galaxy”. A spus dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business a Samsung Electronics.

Galaxy S20 FE cu o cameră selfie de 32 MP

În ultima perioadă, realizarea de fotografii sau videoclipuri și partajarea lor ulterioară reprezintă cel mai bun mod de exprimare. De aceea, Galaxy S20 FE vine echipat cu o cameră principală spate pro-grade și o cameră de selfie de 32MP bazată pe tehnologia tetra-binning. Aceasta le permit utilizatorilor să surprindă instantaneu cea mai bună imagine pentru rețelele sociale.

Cu senzorii mari de imagine de pe Galaxy S20 FE, capabili de o procesare a unei imaginii din mai multe cadre, puteți realiza fotografii mai bogate și mai vibrante – chiar și în condiții de lumină scăzută sau puternică. Procesarea imaginii din mai multe cadre, în modul nocturn cu integrarea cadrului AI, stabilizează imaginea automat în momentul înregistrării sau fotografierii unui subiect, astfel încât să vă puteți concentra asupra distracției.

Și, deși pot exista momente când distanța fizică poate fi un impediment, puternicul Space Zoom 30X de pe Galaxy S20 FE le permite utilizatorilor să se apropie suficient de mult pentru a surprinde fotografia dorită. Editarea și partajarea fotografiilor și a videoclipurilor este foarte importantă pentru fani. Galaxy S20 FE facilitează crearea și organizarea de fotografii și videoclipuri în timp real.

Pentru a reflecta stilul personal al utilizatorilor, Galaxy S20 FE vine într-o selecție de șase culori vibrante. Acestea se potrivesc fiecărei atitudini, aspect și personalitate, cu elemente de design caracteristice extrase din familia elegantă și subțire a lui Galaxy S20. Paleta de culori cuprinde Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White. De asemenea, are un efect de textură mată premium, care reduce amprentele și petele.

Faceți ceea ce iubiți cu noul smartphone dedicat fanilor

Atunci când telefonul se află în centrul activităților de zi cu zi, totul, de la design până la performanță, ar trebui să însemne o experiență extraordinară. Samsung a echipat noul smartphone cu un procesor avansat și conectivitate 5G, facilitând o experiență fără cusur. Galaxy S20 FE este dispozitivul perfect pentru o navigare sau o vizionare a unui videoclip. Are un ecran Infinity-O Super AMOLED de 6,5 inch cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Cu conectivitate 5G și acces la Xbox Game Pass Ultimate, utilizatorii se pot bucura de o experiență avansată de jocuri mobile. S20 FE se conectează instantaneu la ecosistemul de produse Galaxy, precum Galaxy Buds Live și Galaxy Fit 2.

Totul lipsit de griji cu noul smartphone Samsung

Samsung a echipat noul Galaxy S20 FE cu o baterie capabilă să reziste pe tot parcursul zilei. Bateria robustă de 4.500 mAh, performanța puternică a procesorului și încărcarea super rapidă asigură o desfășurare a activităților continuă, lipsită de grija bateriei.

Întrucât viața poate fi imprevizibilă, Galaxy S20 FE prezintă o rezistență la apă și praf evaluată IP68. Mai mult decât atât, atunci când accidentele neprevăzute apar, utilizatorii se pot baza pe Samsung Care+, indiferent dacă dispozitivul are ecranul crăpat, dacă a fost afectat la contactul cu apa sau dacă bateria existentă trebuie înlocuită.

Și pentru că tehnologia evoluează constant, utilizatorii Galaxy primesc trei generații de actualizări ale sistemului de operare Android (OS). Acestea actualizări vor menține noul S20 FE actual prin cele mai recente servicii de securitate și funcții oferite de Samsung.

Începând cu 2 octombrie 2020, S20 FE va fi disponibil pe scară largă online pe Samsung.com/ro. Va fi disponibil, de asemenea și în ofertele operatorilor și a retailerilor parteneri ai companiei Samsung. Precomenzile pentru Galaxy S20 FE 5G și S20 FE sunt disponibile pe Samsung.com/ro din data de 23 septembrie 2020.

Specificații Samsung Galaxy S20 FE

Display6.5 inch plat FHD+ Super AMOLED, Infinity-O Display (1080×2400), 407ppi, 120 Hz refresh rate
Procesor4G Exynos 990 / 5G Snapdragon 865
Memorie5G – 8GB RAM (LPDDR5) / 128 / 256GB stocare
LTE – 6GB RAM (LPDDR5) / 128GB stocare
Sistem de operareAndroid 10
CamereSpate:
Ultra Wide de 12 MP
Wide-angle de 12 MP
Telefoto de 8 MP
Față: Selfie de 32 MP
Dimensiuni și greutate74,5 x 159,8 x 8,4mm, 190g
Baterie4.500 mAh cu încărcare rapidă wireless și PowerShare wireless
SenzoriSenzor optic de amprentă digitală, accelerometru, barometru, giroscopic, geomagnetic, senzor Hall,proximitate, lumină ambientală.
AutentificareModel, PIN, parolă, senzor de amprentă digitală, recunoaștere facială
CertificareIP68
CuloriCloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White
PlatăNFC, MST
AudioDifuzoare stereo AKG, Sunet surround cu tehnologia Dolby Atmos
VideoMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM