Xbox Game Pass Ultimate pe telefoanele Samsung prin Galaxy Store

973
Sursa Foto: phonearena.com

Xbox Game Pass Ultimate se lansează pe dispozitivele Samsung prin intermediul Galaxy Store. Xbox Game Ultimate de la Microsoft este acum disponibil pentru smartphone-uri și tablete Samsung compatibile, a anunțat compania sud-coreeană. Serviciul bazat pe abonament permite clienților să joace peste 100 de jocuri pe PC și Xbox pe dispozitivele lor Android.

Serviciul Ultimate de la Xbox Game costă 15 USD pe lună și include Xbox Game Pass, Xbox Live Gold, EA Play și ceea ce a fost cunoscut anterior ca Project xCloud, o inițiativă care permite utilizatorilor să joace jocuri pe PC și Xbox pe telefoane și tablete Android.

Cei care nu dețin încă un dispozitiv Galaxy sau intenționează să treacă la unul mai nou trebuie să știe că Samsung oferă acum un pachet exclusiv Xbox Game Pass Ultimate consumatorilor care cumpără un dispozitiv Samsung Galaxy compatibil, cum ar fi seria Galaxy Note 20.

Xbox Game Pass Ultimate completat permanent cu noi jocuri

Există o selecție fantastică de jocuri disponibile în biblioteca Xbox Game Pass. Sunt acolo, printre altele inclusiv titluri populare Xbox Game Studios precum Tell Me Why, Grounded, Forza Horizon 4 și Battletoads. De asemenea și jocuri de la partenerii de conținut, cum ar fi Spiritfarer, Untitled Goose Game și Destiny 2. Similar cu Xbox Game Pass pentru Consolă și PC, biblioteca va fi completată pe baza feedback-ului membrilor, cu noi jocuri.

În plus, jocurile cloud, ca parte a serviciului Xbox Game Pass, deschid acum lumea pentru cei care nu au consolă. Cu un abonament Xbox Game Pass, jucătorii au nevoie doar de un telefon sau tabletă Android și de un controler acceptat. Jocurile cloud cu Xbox Game Pass vă permit să jucați jocuri cu prietenii mai ușor ca niciodată, conform PhoneArena. Deoarece membrii au acces la o bibliotecă comună, membrii au la dispoziție zeci de jocuri multiplayer pe care le pot juca împreună.

Xbox Game Pass este un serviciu de abonament la jocuri video pentru utilizare cu consola Xbox One și Windows 10. Serviciul a fost descris de Forbes drept „Netflix pentru jocuri video”. A fost lansat 1 iunie 2017. Serviciul are în prezent 10 milioane de abonați în întreaga lume.

Pachetul include un abonament de 3 luni la Xbox Game Pass Ultimate (15$ / lună) și un controler Bluetooth gratuit. Pentru a accesa toate jocurile incluse în Xbox Game Pass Ultimate, utilizatorii care dețin un dispozitiv Galaxy vor trebui să descarce și să instaleze aplicația Microsoft prin Samsung Galaxy Store (disponibilă numai în regiunile acceptate).