Samsung Galaxy S20+ și Galaxy Buds+ BTS Edition, în culoarea violet

2621
Sursa Foto: Evan Blass @evleaks

Samsung va lansat smartphone-ul Galaxy S20+ și Galaxy Buds+ în opțiunea de culoare violet. Lansarea efectivă pe piață va avea loc în data de 9 iulie. Compania o numește BTS Edition (Bangtan Boys), după numele celebrei trupe de muzică din Coreea de Sud. Cu ambele produse au apărut mai multe fotografii, telefonul și căștile fiind vopsite în culoarea violet.

Smartphone-ul are un fundal exclusivist cu logo-ul BTS Edition și o constelație de șapte stele care înfățișează cei șapte membri ai trupei de muzică. Telefonul are, de asemenea, o pictogramă în formă de inimă, pe modulul de camere de la spate și un co-branding BTS sub sigla Samsung. Pe ecranul telefonului apare litera „V” stilizată, simbolul iubirii și încrederii. Ediția specială vine și cu imagini de fundal live, ecran de blocare și stickere.

Samsung Galaxy Buds+ BTS în culoare violet cu logo-ul BTS pe cască

Galaxy Buds+ BTS Edition a apărut și pe site-ul Samsung EAU care oferă mai multe informații, conform TizenHelp. Căștile au propria lor pagină oficială, astfel încât să puteți obține toate informațiile despre ele de pe site. Cu toate acestea, precomenzile vor începe pe 19 iunie cu data de livrare din 9 iulie.

Ediția specială Galaxy Buds+ BTS Edition va avea o carcasă violet cu interior negru. Căștile sunt de culoare neagră cu logo-ul BTS și suprafață tactilă violet. Pe cască veți vedea un desen special pentru inimă și logo-ul BTS pe carcasă. Firma sud-coreeană intenționează să vândă și separat căștile Samsung Galaxy Buds+ BTS, dar prețurile și piețele de lansare nu au fost încă specificate.

BTS – Bangtan Boys au debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa „No More Dream” din primul lor album, 2 Cool 4 Skool. Au intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare număr de „retweet-uri” pe Twitter.

Puteți aplica teme și imagini de fundal unice cu referire la formația BTS în Galaxy S20+ BTS Edition. Samsung lansează întotdeauna ediții speciale pentru a crește vânzările produselor sale. Am văzut recent de la Samsung ediția Under Armor pentru Galaxy Watch Active 2. Dacă aștepți Galaxy S20+ și Galaxy Buds+ în culoare violet sau ediție BTS, atunci le poți precomanda începând cu 19 iunie.