Samsung Galaxy Watch Active 2 Under Armour lansat în Africa de Sud

758
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Smartwatch-ul Galaxy Watch Active 2 a fost lansat anul trecut și are priză foarte bună la public. Este plin de specificații și caracteristici de ultimă generație și are multe aplicații de fitness. Samsung a lansat ediția Under Armour a lui Galaxy Watch Active 2 la vânzare anul trecut în octombrie. Acum această ediție, alături de versiunea obișnuită a smartwatch-ului a fost lansată în Africa de Sud.

Deși nu a fost lansat în foarte multe țări, smartwatch-ul Galaxy Watch Active 2 Under Armour a fost foarte bine vândut pe câteva piețe precum SUA, Europa și Coreea de Sud. Acum, după lansarea în aceste țări, Galaxy Watch Active 2 Under Armour Editon s-a lansat în Africa de Sud. Active 2 Under Armour este gândit pentru a oferi experiențe unice care să îi ajute pe alergători să-și atingă obiectivele de fitness.

Galaxy Watch Active 2 este unul dintre cele mai bine vândute de la Samsung

Ediția Under Armour este în mare pare aceeași cu originalul Galaxy Watch Active 2, care este unul dintre cele mai vândute ceasuri inteligente Samsung. Conform TizenHelp, singura diferență este că ediția specială vine cu servicii gratuite MapMyRun. Utilizatorii vor primi gratuit șase luni de abonament la planuri de antrenament, antrenament intuitiv și compatibilitate exclusivă cu pantofii de alergare UA HOVR. MapMyRun vine, de asemenea, preinstalat pe ceas, deși îl puteți descărca de la Galaxy Store. Vine doar în opțiunea de culoare neagră.

Smartwatch-ul Samsung are un procesor Exynos 9110 cu două nuclee. Are rezistență la apă și un frumos ecran Super AMOLED de 1,2 sau 1,4 cm. Smartwatch-ul este certificat 5ATM + IP68 și MIL-STD-810G. Watch Active 2 este compatibil cu smartphone-urile cu iOS: iPhone 5 și versiuni ulterioare, iOS 9.0 sau o versiune ulterioară.

Under Armor este o companie americană de îmbrăcăminte și accesorii sportive. A fost fondată în 1996 și are sediul în Baltimore, Maryland, USA. Under Armour are birouri în Denver, Colorado, Hong Kong, Guangzhou, Jakarta și Toronto.

În Africa de Sud, ediția Under Armour, modelul cu dimensiunea de 40mm este disponibilă pentru 8.499 Rand și modelul mai mare de 44mm disponibil pentru 8.999 Rand (~475 de euro). Samsung este aproape să lanseze un Galaxy Watch de nouă generație, cu unele funcții avansate, cum ar fi electrocardiograma – ECG. De asemenea, noul ceas va primi și măsurarea tensiunii arterială, SpO2 și alte servicii. Nu există nicio informație dacă ediția Watch Active 2 Under Armour va fi disponibilă și în alte țări în acest an.