Seria Samsung Galaxy S20 poate primi în curând modul Director View

580
Seria Samsung Galaxy S20 poate primi în curand modul Director View
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Până în prezent, Samsung a păstrat modul de camera Director View exclusiv pentru seria Galaxy S21. Cu toate acestea, se pare că acest lucru se va schimba în viitor. Mai multe informații din diferite surse arată că este posibil ca Galaxy S20 să primească acest mod foto.

Când Samsung a lansat seria Galaxy S21 la sfârșitul lunii ianuarie, telefoanele au venit cu o serie de funcții unice ale camerei. De exemplu, există un Director View, care vă permite să filmați cu mai multe camere în același timp. Prin intermediul interfeței puteți comuta în direct în timp ce filmați între diferitele perspective pe care le oferă camerele și între camere diferite.

Director View pe mai multe telefoane Samsung Galaxy

Actualizarea Android 11 și One UI 3.1 a adus deja alte funcții Galaxy S21 pe dispozitive precum seria Galaxy S20. Recent, a început o actualizare care instalează alte câteva gadgeturi ale camerelor de pe seria S21 pe seria Galaxy S20. Modul Director View a rămas exclusiv la seria Galaxy S21 până în prezent, din păcate. Dar, conform GalaxyClub, acest lucru este pe cale să se schimbe.

Filiala americană a T-Mobile și-a actualizat pagina online și are deja publicat un manual pentru Director View despre cum să folosiți acest mod foto pe Galaxy S20. T-Mobile este a treia cea mai mare rețea de telecomunicații wireless din SUA după AT&T și Verizon Wireless. S-ar putea argumenta că ar putea fi o greșeală, cu atât mai mult cu cât este menționată o versiune greșită de Android (Android 10), dar am văzut că Samsung a mai adus în trecut caracteristici de la ultimul său flagship pe smartphone-urile mai vechi. Deci este posibil să vedem că Director View ajunge de la S21 la S20. Funcția poate ajunge și la modele mai vechi, în viitor, dar Samsung nu a spus încă nimic în această privință.

T-Mobile este un operator de rețea mobilă cu sediul în Bonn, Germania și este o filială a Deutsche Telekom. Este a patra cea mai mare multinațională din lume, după Vodafone din UK, Telefonica Spania și America Movil din Mexic.

Nu se știe când Vizualizarea regizorului va ajunge pe seria S20

De asemenea, o pagina de asistență americană a companiei Samsung menționează în mod explicit: „Ar trebui să verificați Director View… pe telefoanele Galaxy cu One UI 3.1! De aici putem deduce că Vizualizarea regizorului va ajunge în cele din urmă la mai multe telefoane Samsung. La urma urmei, există destul de multe, acum, care au Android 11 și One UI 3.1.

Cu siguranță nu ar fi prima dată dacă informațiile de asistență de la Samsung – sau de la un furnizor – se dovedesc a fi incorecte. Poate că funcția a fost planificată și pentru Galaxy S20, dar Samsung mai trebuie să facă unele reglaje de software. Paginile de asistență în sine nu conțin informații utile despre data când acest mod foto va ajunge pe seria S20. Dar avem mari speranțe că Director View va ajunge în curând pe seria Samsung Galaxy S20.