Samsung Galaxy S20 ar putea fi numele real al seriei Galaxy S11

970
Sursa Foto: @UniverseIce

Sunt mai puțin de două luni până la presupusul eveniment de lansare a noii game de top Samsung. Este perioada când apar tot felul de informații și detalii neașteptate din toate părțile despre viitoarea serie Samsung. În prim plan se află cunoscutul Ice Universe, fost angajat Samsung, lucru ce poate explica aceste informații pe care le publică. Acum a apărut denumirea Galaxy S20 în loc de Galaxy S11!

Acum când ne-am gândit că lucrurile au intrat pe făgașul lor normal privind seria Galaxy S11, Ice Univers postează doar atât „Next year is 2020, and 20 is a new beginning„. Acest „Anul viitor este 2020, iar 20 este un nou început” ne pune pe gânduri și încep speculațiile. Cu Samsung Galaxy S11 și Galaxy S11+ deja în mare parte conturate ca design și capabilități multimedia, acest nou detaliu cu Galaxy S20 ar putea schimba cărțile de pe masă.

Posibil ca Samsung să schimbe numerotarea seriei Galaxy S

Au fost zvonuri că Samsung va numerota altfel smartphone-urile Galaxy S când vor trece de numărul zece. Chiar un oficial Samsung a declarat că unsprezece, doisprezece sau treisprezece sunt mai greu de pronunțat și se va schimba numerotarea. Am scris și noi pe iLoveSamsung, dar informația a rămas la nivel de zvon.

2020 este anul trecerii la a doua decadă, de la Galaxy S10 la Galaxy S11, dar posibil ca Samsung să decidă să schimbe numele trecând la Galaxy S20. Nu este de exclus, ar fi o schimbare minimă și poate ar avea sens. Programul lansărilor seriei Galaxy S și celelalte lucruri ce țin de el sau partea de software și hardware nu vor fi afectate.

Litera „S” din denumirea Galaxy S înseamnă smart – inteligent. Această literă este utilizată numai pentru gama de smartphone-uri high-end de la Samsung. Sunt telefoanele cu cele mai recente tehnologii, punctul forte al portofoliului mobil de la Samsung. Primul telefon din seria Galaxy S, Galaxy S (GT-I9000) a fost lansat în 2010.

Considerând această opțiune probabilă privind seria Galaxy S din 2020, acest an va implica și lansarea unei noi categorii de telefoane pliante. Samsung și-a anunțat oficial intenția de a crea diferite modele în 2020. Designul unui telefon pliabil tip clamshell (Galaxy Fold 2) este primul ce va apărea alături de seria Galaxy S20 / S11. Acum nu este exclus ca acest telefon pliabil să poate și el alt nume.

Știm sigur că vom avea Snapdragon 865 pe Galaxy S20/S11

Samsung Galaxy S20 / S11 este așteptat să vină cu cel mai recent Qualcomm Snapdragon 865 și echivalentul său Exynos 990. Vor fi schimbări esențiale în departamentul foto, setul de camere va primi mai mulți pixeli și o cameră macro. Designul modulului foto va suferi schimbări, va avea o formă dreptunghiulară puțin pronunțată peste nivelul capacului din spate. Cel mai probabil camera frontală va fi poziționată central sus pe ecran.

În așteptarea mai multor informații, rămânem cu gândul că seria următoare Galaxy S de la Samsung se poate numi Samsung Galaxy S20.