Modelele internaționale din seria Galaxy S20 primesc patch-ul din august

363
Modelele Galaxy S20 primesc patch din august
Sursa Foto: SamMobile.com

Săptămâna trecută, actualizarea de securitate din august 2021 a fost lansată în SUA pentru variantele deblocate ale Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Acum, Samsung a început să lanseze cel mai recent patch de securitate la variantele internaționale ale acestor smartphone-uri. Variantele blocate de operator din seria Galaxy S20 nu au primit încă această actualizare software.

Seria Galaxy S20 a fost lansată la începutul anului 2020 cu Android 10 la bord și interfața Samsung One UI 2. Smartphone-urile au primit actualizarea One UI 2.5 anul trecut și One UI 3.0 bazat pe Android 11 în decembrie 2020. Cu câteva luni în urmă, au primit actualizarea la One UI 3.1 care a adus câteva caracteristici introduse cu seria Galaxy S21.

Actualizarea pentru seria Galaxy S20 a debutat în Germania

Samsung a început să lanseze o nouă actualizare de software cu versiunea de firmware G98xFXXU9DUH2 pentru seria Galaxy S20. Primesc actualizarea modelele Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, telefoanele libere de rețea. Pentru cele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă nu a fost lansată noua actualizare de securitate. Vedeți reviewul nostru pentru seria Galaxy S20 pe I❤️Samsung!

Actualizarea a fost lansată în prezent în Germania, dar ar trebui să se extindă în curând pe alte piețe din întreaga lume. În acest fel în scurt timp și utilizatorii din România vor primi actualizarea de securitate din august 2021. Noul firmware aduce patch-ul de securitate august 2021, conform SamMobile. Acesta remediază 40 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate pe dispozitivele Galaxy.

Este posibil să nu primiți funcții noi atunci când instalați o actualizare de securitate Android, dar actualizările sunt foarte importante. Software-ul are nevoie constant de întreținere și remedieri pentru a păstra telefonul și datele personale în siguranță.

O actualizare de securitate Android este o actualizare orientată în principal spre îmbunătățirea securității și remedierea erorilor. Aceste actualizări nu includ de obicei caracteristici de care s-ar putea să aveți nevoie în utilizarea zilnică. Când apar astfel de caracteristici ele sunt anunțate separate de patch-ul de securitate.

Dacă sunteți utilizator al unui telefon din seria Galaxy S20 din Germania, este posibil să fi primit deja o notificare. Dacă nu ați primit-o, puteți verifica manual dacă a sosit navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.