Mai mulți utilizatorii de Galaxy S20 raportează erori de afișare

872
Mai multi utilizatorii de Galaxy S20 raporteaza erori de afisare
Sursa Foto: gizchina.it

Seria Galaxy S20 are abia un an și jumătate de la lansare și nu putem spune că sunt telefoane vechi. Dar, se pare că există o problemă cu afișajele de pe unele modele această serie. Unii utilizatori au scris despre apariția unor linii pâlpâitoare pe ecran, cum apar adesea când se joacă jocuri. Acest lucru poate cauza defectarea afișajului pe aceste dispozitive.

Încă nu este clar câți utilizatori de telefoane din seria Galaxy S20 sunt afectați și care sunt cauzele. Samsung a fost întrebat despre această problemă și instrucțiunile date au fost de a reseta soft-ul telefonului respectiv. Acest lucru ar trebui să rezolve problema.

Erori de afișare pe unele modele din seria Galaxy S20

Conform WinFuture, se poate întâmpla ca ecranul la unele modele de S20 să devină alb sau verde și să nu mai poată afișa conținut. Mai întâi ceață albă, apoi pete verzi, apoi „Ecranul verde al morții”. Problema este prevestită de apariția așa-numitelor „linii de scanare”. Un proprietar de Galaxy S20 a spus că afișajul a devenit alb și verde și s-a supraîncălzit după o anumită perioadă.

Inițial apar linii orizontale subțiri care pot fi văzute pe întreaga suprafață a ecranului. În plus, pete albe de intensitate diferită apar înainte de apariția unei culori verzi complete și ecranul nu mai afișează conținut care să poată fi citit. Nu este clară deocamdată cauza acestui fenomen. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Samsung Galaxy S20!

În Europa modernă timpurie, verdele era frecvent asociat cu bogăția, bancherii și mica nobilime. Din acest motiv, costumul Monei Lisa de Leonardo da Vinci și băncile din Camera Comunelor a Parlamentului Regatului Unit sunt verzi.

Nu este prima dată când auzim despre astfel de probleme. În luna mai a existat o sesizare despre aceeași problemă pe S20+. În urmă cu aproape un an și un model Galaxy S20 a avut unele probleme cu această nuanță verde.

Conform informațiilor actuale problema „Ecranului verde al morții”, numit așa de mai mulți utilizatori, apare mai ales la Galaxy S20+ și S20 Ultra. Deoarece seria S20 este pe piață de aproximativ un an și jumătate, defectul ecranului nu mai este în multe cazuri acoperit de garanție. Pentru clienții din unele țări, acest lucru înseamnă schimbarea afișajului și costurile aferente.