Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra, noile nume pentru seria Galaxy S

1186
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung se pare că dorește să folosească un nou nume pentru seria sa de smartphone-uri premium Galaxy S. Seria Galaxy S nu va continua pur și simplu cu Galaxy S11 în anul acesta după actuala serie Galaxy S10, ci va face un salt înainte. Anul acesta și în viitor, un model din seria Galaxy S20 va fi disponibil în versiune „Ultra”.

După ce primele zvonuri despre noua denumire Galaxy S20 au apărut recent, acum speculațiile au început să capete noi nuanțe. Ultima informație, via WinFuture, vine de la un producător de huse pentru viitoarea serie Galaxy S. Se pare că Samsung a informat furnizorii și partenerii săi care livrează accesorii că un nou sistem de denumire este utilizat în următoarea generație a seriei high-end Galaxy S. Galaxy S10 nu este urmat de S11, va apărea în schimb Samsung Galaxy S20.

Samsung va șterge „e-ul” din terminația numelui începând cu Galaxy S20

Ca până acum, se pare că nu va exista în viitor o versiune „mică” a smartphone-urilor de top Samsung. Adică va exista un model mai mic dar nu va fi însoțit de litera „e”. În locul modelului „e”, va fi pur și simplu modelul normal Galaxy S20. Acesta va avea un ecran de 6,2 inch, care este cu mult mai mare. În plus, ca înainte, există și un Galaxy S20+, care, potrivit unor surse, vine cu o diagonală de ecran de 6,7 inch.

Ceea ce este nou, însă, apare un model și mai mare, cu o diagonală de 6,9 inch (17,53 centimetri). Este cu mult mai mare decât modelul anterior de top Samsung Galaxy S10 5G cu un ecran de 6,7 inch. Acest dispozitiv nu va fi probabil disponibil într-o versiune 4G și va fi comercializat doar ca Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. Acest model ar trebui să ofere în exclusivitate și camera principală de 108 MP despre care am scris în ultimul timp.

Seria Galaxy S a fost lansată în anul 2010. Samsung Galaxy S (GT-I9000) este primul smartphone aparținând seriei S, litera S din denumire înseamnă Smart – inteligent. În seria Galaxy S sunt telefoanele cu cele mai noi tehnologii, punctul culminant al portofoliului mobil de la Samsung.

Samsung nu a confirmat nimic despre schimbarea numerotării seriei Galaxy S

Pentru cele două dispozitive mai „mici”, ar trebui să existe versiuni cu și fără o conexiune 5G. Spunem acest lucru dacă ne raportăm cel puțin la modelele cunoscute în prezent. Se pare că Samsung spune la revedere smartphone-urile mici. Sau, probabil lasă liberă zona de sub o diagonală de 6 inch pentru clasa de mijloc. Sigur că din seria mid-range Galaxy A vor fi și smartphone-uri cu diagonală peste 6 inch, dar va avea majoritatea ecranelor sub această diagonală.

În mod alternativ, clienții care sunt în căutarea unui smartphone compact, dar cu specificații și echipamente de înaltă calitate, pot opta pentru un smartphone cu ecran pliabil. Noua serie Samsung Galaxy S20 va fi prezentată probabil la jumătatea lunii februarie. Specificăm că Samsung nu a confirmat nimic momentan despre o nouă denumire a seriei Galaxy S. Poate Samsung ne va da mai multe detalii la CES 2020 Las Vegas.