Acasă Stiri Samsung Galaxy S20 Tactical Edition, un telefon pregătit pentru război!

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition, un telefon pregătit pentru război!

Samsung a mai lansat anterior o ediție Tactical Edition, Samsung Galaxy S9 Tactical Edition. Acum Samsung a lansat Galaxy S20 Tactical Edition, un salt masiv înainte în mobilitatea tactică. Seria Samsung Galaxy S20 nu era pregătită pentru a fi foarte rezistentă cu designul său actual „sandwich de sticlă”. Totuși, asta nu a împiedicat pe gigantul tech să creeze o nouă variantă concepută special pentru a rezista ororilor războiului: Samsung Galaxy S20 Tactical Edition.

Samsung descrie telefonul drept „gata pentru misiune, adaptat nevoilor unice ale operatorilor din guvernul federal și Departamentul Apărării„. Acest smartphone Samsung Galaxy S20 Tactical Edition va putea fi  cumpăra doar de la partenerii IT oficiali. Prin acest lucru este clar că telefonul nu este conceput pentru toată lumea, pentru tine sau pentru mine.

Galaxy S20 Tactical Edition cu modificări de software adaptate serviciilor militare

Testat în câmpuri de luptă în operații speciale, se conectează perfect cu radiourile tactice și sisteme de misiune pentru a crește conștientizarea situațională pentru o imagine operațională comună. S20 Tactical Edition este singurul dispozitiv de care ai nevoie pentru planificarea misiunilor, instruirea, operațiunile și utilizarea zilnică. Pentru a lua decizii informate și a-și atinge obiectivul, echipele tactice și operatorii speciali au nevoie de capacitatea de a prelucra rapid și în siguranță și de a împărtăși datele misiunii pe terenuri complexe, între trupe și cu Comandamentul. Pentru a rezolva aceste probleme unice, Samsung a creat S20 Tactical Edition. Conform AndroidAuthority, este o soluție pregătită pentru misiuni, adaptată nevoilor specifice ale echipelor tactice.

Cu toate acestea, telefonul nu diferă prea mult de versiunile de calitate destinate consumatorilor din seria normală Galaxy S20. Fișa de specificații este cam aceeași (baterie de 4.000mAh, 12GB RAM, 128GB stocare, triple-camera la spate etc.). Nici telefonul în sine nu pare să aibă niciun fel de design nou. Tot ce pare să fi făcut Samsung aici este să integreze un Galaxy S20 într-o husă super-robustă, extrem de tehnică, a adăugat niște modificări software-uri hiper-sigure și să îl numească Galaxy S20 Tactical Edition.

NSA – National Security Agency. Este o agenție guvernamentală a Departamentul Apărării al SUA, fondată de președintele Harry Truman. NSA se bazează pe o varietate de măsuri pentru a-și îndeplini misiunea, dintre care majoritatea sunt clandestine. Bugetul NSA nu este făcut public!

Se pare că această husă de protecție, special realizată pentru o rezistență supremă, poate face destul de multe. Alături de unele caracteristici militare noi de pe telefon (deblocare ușoară de pe piept, modul de vizionare de noapte etc.), husa are accesorii proprii pentru a-i spori utilitatea. Are și un „Mod Stealth”!

Samsung Galaxy S20 aprobat de NSA și NIAP

Galaxy S20 Tactical Edition oferă un software pre-configurat pentru a sprijini radiouri tactice și dispozitive critice pentru misiune. Acest smartphone militar este activat pentru comunicații clasificate. Galaxy S20 Tactical Edition are certificări incluzând lista componentelor CSfC ale NSA, Criteriile comune NIAP / MDFPP, DODIN APL, FIPS 140-2, DISA Android 10 STIG și un rating IP68.

Sensibilitatea la atingere automată ajustează automat funcționarea lui S20 Tactical Edition pentru mâinile cu mănuși. Butonul lateral al tastei laterale oferă lansarea / ascunderea cu o singură atingere a aplicațiilor de misiune, inclusiv ATAK, APASS și BATDOK.

Samsung a mai lansat variante „Active” ale flagship-urilor Galaxy S de la Galaxy S4. Acestea au apărut până la Galaxy S8 Active. Cu Galaxy S9 și Galaxy S10, nu au existat versiuni ”Active” ale telefoanelor, dar a existat un Samsung Galaxy S9 Tactical Edition. Acum avem un nou venit pe câmpul de luptă: Samsung Galaxy S20 Tactical Edition. Va fi disponibil pe canalele IT autorizate cândva în Q3 din 2020.

Nu știm cât va costa Samsung Galaxy S20 Tactical Edition, dar probabil nu contează. Având în vedere bugetul pentru apărare în SUA și faptul că gigantul tech este feblețea guvernului american, Samsung va percepe probabil foarte mulți bani pentru telefon.

Stiri

Majoritatea telefoanelor vândute în Germania în Q2 2020 au fost mid-range

Începutul celui de-al doilea trimestru al anului 2020 părea foarte sumbru pentru piața germană de smartphone-uri. Vânzările au înregistrat un declin constant...

Samsung ar putea avea vânzări de 54,5 miliarde USD în Q3 2020

Samsung a avut câștiguri decente în ultimul trimestru din cauza vânzărilor puternice de cipuri semiconductoare. Acum semnele pentru acest trimestru sunt mult...

Samsung lucrează la un încărcător de 65W, posibil pe Galaxy S21

Samsung lucrează la un nou încărcător de telefon, încărcător cu numărul de model EP-TA865. Numerotarea ar putea sugera că unele telefoane Samsung...

Galaxy Community a strâns 1 milion USD pentru a sprijini Global Goals

În fiecare septembrie, sute de lideri mondiali se întâlnesc la ONU pentru a promova un nou cadru de cooperare. Anul acesta, Organizația...

Comparație Galaxy A71 vs Galaxy M51: modelul din seria M excelent!

Samsung Galaxy M51 a fost lansat recent și va ajunge la vânzare pe toate piețele, inclusiv Europa și India. Este un telefon...

Samsung Ballie, un robot asistent drăguț de care avem nevoie

Samsung a prezentat anul acesta la CES 2020 Las Vegas robotul Ballie. Este un robot mic în formă de bilă, cu o...

Galaxy Book S, Galaxy Book Flex și Book Ion trei super-laptopuri Samsung

Samsung a lansat anul trecut la Samsung Developer Conference 2019 două laptopuri noi. Samsung Galaxy Book Flex și Galaxy Book Ion sunt...