Doar Galaxy S20 Ultra poate avea slot pentru MicroSD și 16GB de RAM

764
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy S20 Ultra va fi cel mai mare model din viitoarea linie emblematică Samsung. Se preconizează că va avea un display Infinity-O de 6,9 ​​inch și va oferi, de asemenea, cele mai bune specificații decât orice alt model.

Cu toate acestea, conform unei noi postări pe Twitter de la Max Wienbach preluată de SamMobile, Samsung ar fi putut opta pentru o opțiune de memorie RAM ieșită din comun pentru Galaxy S20 Ultra: 16GB de memorie RAM. S-a sugerat, de asemenea, în respectiva postare că Samsung Galaxy S20 Ultra poate fi singurul model din seria Galaxy S20 care va avea un slot pentru card microSD.

Baterie de 5.000 mAh și cameră cu zoom optic de 48MP pe Galaxy S20 Ultra

Printre caracteristicile importante la Galaxy S20 Ultra sunt 16GB RAM și o baterie de 5.000mAh. Samsung va supăra cu siguranță mulți utilizatori dacă a decis să scoată slotul pentru carduri microSD de pe modelele Galaxy S20 mai accesibile. Oamenii încă nu au depășit faza cu eliminarea jack-ului pentru căști din flagship-urile recente. De asemenea, Samsung își amintește cum au reacționat fanii săi când slotul microSD a fost eliminat din seria Galaxy S6. Reacția nu va fi pozitivă dacă se va face această mișcare de a elimina slot-ul MicroSD pe Galaxy S20 și Galaxy S20+.

Camerele foto au fost mult timp cele care au făcut diferența între modelele unei serii și acum se va întâmpla la fel. Conform tuturor informațiilor camera de 108MP se va afla doar pe Galaxy S20 Ultra. Această cameră va fi însoțită de de una Ultra-wide de 12MP și una cu zoom optic de 48MP de 10x.

Zoom-ul optic se realizează cu ajutorul lentilelor camerei foto, este adevăratul zoom. Cu ajutorul acestuia se aduce mai aproape cadrul ce va fi fotografiat. Se notează 2x, 4x, 10x și semnifică de câte ori este mărit cadrul de fotografiat.

Cum am scris mai sus, Galaxy S20 Ultra poate fi, de asemenea, primul smartphone Samsung care oferă un uluitor 16GB de memorie RAM. Modelul său de bază va oferi 12GB. De altfel toate modelele Galaxy S20 vor avea ca bază 12GB de RAM. Această memorie de bază va fi suficientă pentru majoritatea oamenilor. Vor fi disponibile opțiuni de stocare 128/256/512 GB.

Posibil ca seria Galaxy S20 să vină cu suport eSIM

În cele din urmă, s-a afirmat că S20 Ultra va avea o baterie masivă de 5.000 mAh, cu suport pentru încărcare super rapidă de 45W. Nu știm în acest moment dacă Samsung Galaxy S20 Ultra va fi livrat în cutie cu un încărcător de 45W sau dacă doar va susține această încărcare super rapidă. A fost menționată și posibilitatea ca toate cele trei modele Galaxy S20 să aibă suport eSIM.

Cât de multe din aceste lucruri sunt adevărat, vom ști cu siguranță când seria Galaxy S20 va vedea lumina zilei pe 11 februarie la primul eveniment Samsung Galaxy Unpacked 2020.