Samsung Galaxy S20 Ultra, colecția Galaxy S21 Fortune BlackJack

1177

Îți place să joci cărți? Atunci nu trebuie să ratezi aceste smartphone-uri Ediție Limitată de la Caviar, bazate pe smartphone-ul Samsung Galaxy S20 Ultra. Nu mai trebuie îndeplinită decât o condiție: Să ai la dispoziție peste 5.000 de euro. Noua colecție se numește „Galaxy S21 Fortune” și se referă la BlackJack. 21 este cel mai mare scor din acest joc de cărți. Această colecție elegantă conține patru ași și un glumeț. Jokerul este desigur cel mai scump.

Samsung Galaxy S20 Ultra este cel mai recent model pilot al companie sud-coreene. Unic pentru acest telefon sunt extraordinarele funcții ale camerei principale, inclusiv un obiectiv zoom hibrid de 10x și zoom digital 100x. Dacă S20 Ultra nu poate satisface nevoile voastre de lux, aceste modele exclusive pot fi mai atrăgătoare. Producătorul rus Caviar lansează cinci modele de Samsung Galaxy S20 Ultra în ediție limitată. Toate sunt dedicate cărților de joc. În plus,  la cerere sunt disponibile modele similare pentru Galaxy S20 și Galaxy S20+.

Samsung Galaxy S20 Ultra Fortune Gold Joker Edition

Samsung Galaxy S20 Ultra Fortune Gold Joker este un telefon foarte luxos, cu un panou din spate, realizat din kirinite compozite. Kirinite este un acrilic de generație următoare, un material foarte rezistent. Finisajul albastru oferă acestui telefon un aspect foarte elegant. În plus, acest smartphone este decorat cu o gravură în relief Joker, acoperită cu aur de 24 de carate. 3 rubine și 3 safire fac Samsung Galaxy S20 Ultra Joker Edition și mai scump.

Un purtător de cuvânt al companiei Caviar a spus că proprietarul acestui smartphone va avea succes. Jokerul este cea mai misterioasă, evazivă și puternică carte dintr-un joc de cărți. Samsung Galaxy S20 Ultra Fortune Gold Joker atrage noroc, cu acest dispozitiv lumea este la picioarele tale.

Caviar va produce doar 21 de exemplare ale acestui smartphone de ediție limitată. Prețul acestui smartphone unic este stabilit la 39.900 USD. Prin urmare, este cel mai scump smartphone Samsung realizat vreodată de Caviar.

Cel mai scump smartphone din lume produs vreodată a fost Diamond Rose iPhone 4S (8 milioane $). Are 500 de diamante de culoare roz! Diamantele sunt pe partea laterală, sigla Apple de pe spate este de asemenea din diamante, precum și butonul din față.

Smartphone-uri Samsung Limited Edition pentru bărbați

În plus față de ediția Joker, Caviar lansează, de asemenea, Patru Ași – spade, club, diamant și inimă. Samsung Galaxy S20 Fortune Ace of Spades și Fortunes Ace of Clubs sunt făcute special pentru bărbați. Aceste modele scumpe sunt fabricate din materiale exclusive cu un panou din spate din onix compozit negru. Figura în relief a asului este acoperită cu aur pur.

Ambele telefoane apar ca o variantă în ediție limitată din care sunt făcute doar 21 de exemplare. Ediția Ace of Spades este o întruchipare a forței și voinței fizice, ideală pentru bărbații aventuroși. În timp ce Ace of Clubs este proiectat pentru bărbați nemaipomeniți, energici, cărora nu le place să stea nemișcați.

Samsung Galaxy S20 Ultra Limited Edition pentru femei

De asemenea, Caviar a conceput două modele pasionale pentru femei. Galaxy S20 Ultra Fortune Ace of Hearts și Fortune Ace of Diamonds vin cu un panou posterior din piatră compozită roșie. Aceste telefoane de lux sunt dotate și cu o figură în relief, acoperită cu aur de 24 de carate. Toate modelele sunt decorate cu un logo Caviar, care este, de asemenea, gravat în aur.

Ediția Ace of Diamonds este un smartphone ideal pentru femeile care doresc să își arate bunăstarea financiară. Ediția Ace of Hearts reprezintă latura senzuală a vieții umane. La fel ca și celelalte modele de ediție limitată de la Caviar, aceste telefoane vin și într-o serie limitată de 21 de exemplare. Toate cele patru smartphone-uri din colecția Ace au un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 5.290 USD.

Aceste smartphone-uri exclusive au aceleași funcții ca un Samsung Galaxy S20 Ultra obișnuit, ceea ce înseamnă că aceste dispozitive nu numai că au un exterior exclusivist, dar oferă și cea mai premium experiență disponibilă pe un telefon. În plus, având spatele placat cu aur înseamnă că, cel mai probabil, aceste telefoane nu acceptă încărcarea wireless. Toate cele trei telefoane Galaxy S20 acceptă încărcarea wireless.

De asemenea, Caviar are versiuni personalizate ale telefonului pliabil Samsung Galaxy Z Flip. Acestea încep de la 5.510 USD și ajung până la 6.160 USD. Astfel de articole sunt de obicei cumpărate de colecționari bogați, care probabil nu trebuie să se gândească de două ori înainte de a plăti un astfel de preț.

SURSĂLetsgoDigital