Samsung Galaxy S20 Ultra va primi în curând o nouă culoare

1566
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy S20 Ultra este de așteptat să primească o nouă culoare în perioada imediat următoare. Samsung a mai procedat de multe ori în acest fel și a lansat telefoanele sale premium în culori inedite, la câtva timp după lansarea oficială. Dacă ar fi să credem pe Ice Universe și nu avem motive să nu o facem, vom primi în curând un Galaxy S20 Ultra într-o culoare inedită.

Ice Universe este de obicei cunoscut pentru informațiile sale, mai ales despre telefoanele Samsung high-end, care se adeveresc. El lansează permanent zvonuri cu privire la Samsung și alți producători, așa că este foarte probabil să primim o nouă culoare pe Samsung Galaxy S20 Ultra.

Galaxy S20 Ultra ar putea ajunge într-o culoare mai interesantă, mai vie

Cu S20 Ultra, cea mai mare plângere pe care mulți dintre noi o au, au fost culorile în care este disponibil. Întreaga gamă Galaxy S20 avea niște culori destul de plictisitoare în comparație cu seria Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Dar S20 Ultra a fost și mai monoton, a venit în doar în gri sau negru. Sigur că sunt culori care cadrează cu oamenii de afaceri, dar nu numai ei cumpără acest smartphone.

Am primit un Galaxy Note 10+ în acea culoare uimitoare și fascinantă Aura Glow. Acum văzând pe Samsung Galaxy S20 Ultra doar în gri sau negru, telefonul pare destul de trist. Deși în curând vom primi o nouă culoare pentru S20 Ultra, încă nu știm ce culoare este. Sperăm că este o culoare asemănătoare cu Aura Glow, deoarece ar arăta foarte bine pe S20 Ultra.

Ultra este un element de compunere cu sensul de „peste măsură de”, „foarte”, „extrem de” „dincolo de”. Ultra se pune la un produs pentru scoate în evidență superioritatea acestui față de orice altceva similar de pe piață.

De asemenea, nu este clar când această nouă culoare va fi disponibilă pentru Galaxy S20 Ultra, potrivit AndroidHeadlines. Și având în vedere situația actuală care afectează întreaga lume, Samsung ar putea renunța la aducerea unei noi culori pe S20 Ultra. Astfel gigantul tech se poate ocupa de lansarea altor smartphone-uri, mai ieftine și mai accesibile.

Samsung Galaxy S20 Ultra, un smartphone extraordinar

Galaxy S20 Ultra este, putem spune, smartphone-ul mai presus de toate! Are un display incredibil de 6,9 ​​inch Quad HD+ Dynamic AMOLED, un procesor Qualcomm Snapdragon 865/ Exynos 990, 12GB RAM și 128GB spațiu de stocare. De asemenea, are o baterie masivă de 5.000mAh în interior, care va menține telefonul funcțional toată ziua. Nici nu ne mai dorim altceva!

Este smartphone-ul cu acel zoom 100X, cunoscut și sub numele de „Zoom spațial”, care este o caracteristică unică pe piață. Iar S20 Ultra îl are. Dar toate acestea, pe lângă multe altele, vin la un preț în jur de 1.400 de euro. Da este un preț mare! Dar ultimele tehnologii în materie de telefonie mobilă și calitatea Samsung costă. Și nu putem uita că vine cu 5G, chiar dacă în România mai așteptăm încă această rețea.