Șase motive pentru care merită să cumperi un Galaxy Note 10+

1525
Sursa Foto: SamMobile.com

A trecut puțin timp de când Galaxy Note 10 și Note 10+ au devenit oficiale. Sunt două smartphone-uri de excepție spre încântarea fanilor seriei Note și nu numai ai lor. Este pentru prima dată când Samsung lansează două smartphone-uri Galaxy Note. Unul cu design mai compact, Galaxy Note 10, și unul cu un ecran mai mare, 6,8 inch și o baterie de 4.300 mAh, Galaxy Note 10+.

Sigur fiecare are proprii săi susținători, unor le place mai mult un telefon cu ecran mare, altora unul cu un ecran mai mic mai ușor de ținut în mână. Procesorul și multe dintre specificații sunt identice, dar sunt unele lucruri care fac diferența între Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Prin intermediul colegilor noștri de la site-ul olandez SamMobile vă oferim șase motive pentru care merită să cumpărați un Samsung Galaxy Note 10+.

Samsung Galaxy Note 10+ este mult mai atractiv ca funcții

1. Procesorul Samsung Exynos 9825 fabricat cu tehnologia de 7 nm. În primul rând noul procesor duce la o durată mai mare de viață a bateriei. Bateria lui Samsung Galaxy Note 9 (cu Exynos 9820) de 4.000 mAh are o durată de viață foarte bună. Acum Galaxy Note 10+ cu o baterie mai mare și grație procesorului Exynos 9825 este mult mai bun. Acest procesor Samsung aduce o eficiență energetică mult mai bună și o durată de viață mai mare a bateriei, baterie care nu este niciodată suficientă. Samsung Exynos 9825 are și o capacitate mai mare de procesare, lucru ce duce la viteze mai mari în realizarea tuturor sarcinilor primite.

2. Încărcarea rapidă de 25W. Întotdeauna am așteptat și așteptăm cu nerăbdare viteze de încărcare mai rapide pe telefoanele Galaxy. Tehnologia de încărcare rapidă adaptivă de 15W pe care Samsung o folosește de ani buni nu este lentă, dar așteptam ceva mai mult. Mai ales când nu avem mult timp la dispoziție și vrem să încărcăm repede telefonul. Și de aici intră în joc o încărcare super rapidă de 25W. Samsung Galaxy Note 10+ se încarcă de la 0 la 100% într-un timp record, în mai puțin de 70 de minute. Cel mai bun la încărcarea rapidă de pe piață! Cu încărcătorul de 45W, Note 10+ suportă încărcarea rapidă de 45W, fără îndoială, va fi și mai rapid la încărcarea bateriei.

DxOMark este un site web care oferă evaluări ale calității imaginilor pentru camerele foto de pe smartphone-uri. Este deținut de DxOMark Image Labs. Rating-urile DxOMark sunt folosite de presa din domeniu pentru a descrie caracteristicile de calitate a imaginilor camerelor și dispozitivelor mobile.

Camerele foto, un plus pentru Galaxy Note 10+

3. Departamentul foto mult îmbunătățit pe Galaxy Note 10+. Samsung a adus în cele din urmă o actualizare importantă a departmentului foto. Galaxy Note 8 are două camere de 12 MP, f / 1,7 și 12 MP f / 2,4 telefoto. Pe Galaxy Note 9 camera principală are 12 MP cu o diafragmă variabilă f / 1,5 – 2,4, este un pas înainte. Galaxy Note 10+ are patru camere spectaculoase la spate. Una principală de 12 MP f / 1,5 – 2,4, una Ultra Wide de 16 MP f / 2,2 (123°), una de adâncime de 12 MP F/2,1 și una TOF 3D VGA. Frontal una de 10 MP. Nu se compară! DxOMark a dat verdictul: Sunt cele mai bune camere de pe un smartphone.

4. Un orificiu unic, mai mic, amplasat central pe ecran. Samsung nu a optat pentru o dual-camera frontală pe modelul „+” cum a făcut cu Galaxy S10+. Decupajul în formă de pilulă al Galaxy S10+ nu este o problemă. Numai că a doua cameră frontală nu oferă mari beneficii în general. O singură cameră eliberează mai mult spațiu pe ecran și astfel acest decupaj a putut fi amplasat central. Acest lucru este mai bun decât decupajul din colț, dintr-un motiv major: bara de stare la Android nu are pictograme în mijlocul ecranului și este mai bine pentru indicatorul de rețea și baterie, amplasate la stânga.

Inegalabilul stilou S Pen, caracteristica seriei Galaxy Note

5. O capacitate de stocare de bază de 256 GB. De obicei ne gândim: De ce avem nevoie de așa multă capacitate de stocare pe un telefon? La fel ca în cazul bateriei și aceasta se dovedește de multe ori insuficientă. Cu doar 128 GB stocare se poate întâmpla să fii în criză de spațiu. Trebuie să ștergi videoclipurile existente pentru a înregistra videoclipuri noi. Deci un spațiu de stocare intern este întotdeauna un avantaj și este binevenit. Desigur, există și problema prețului. Galaxy S10+ cu 512 GB este mai scump în comparație cu modelul de 128 GB, parțial și pentru pentru că Samsung a ales să folosească un spate ceramic pe variantele de 512 GB și 1TB. Galaxy Note 10+ are 256 GB stocare de bază, suficientă pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri.

6. Și, desigur, să nu uităm uimitorul S Pen. S Pen-ul este o caracteristică generală a liniei Galaxy Note care o diferențiază de toate celelalte smartphone-uri Samsung. Selectarea unei părți dintr-un text (în special în aplicația Mesaje, deoarece nu puteți copia întregul mesaj dacă nu aveți S Pen) este excelentă. Puteți decupa cu S Pen-ul fragmente din imagini pentru a le împărtăși pe WhatsApp, ceva de apreciat. Funcționalitatea de la distanță adăugată la S Pen anul trecut cu Galaxy Note 9 este de asemenea foarte utilă, mai ales pentru a face fotografii. Dacă puneți telefonul pe o suprafață sau un stativ puteți face fotografii de grup de la distanță apăsând butonul S Pen-ului.

Samsung Galaxy Note 10+ este un super-smartphone. Am amintit aici doar șase motive pentru a cumpăra unul. Sigur că în funcție de ce vrea fiecare de la acest telefon, acestea pot fi mult mai multe.