Samsung Galaxy S20 Ultra a fost certificat de comisia americană FCC

825
Sursa Foto: SamMobile.com

Cu doar câteva zile în urmă, Galaxy S20 5G și Galaxy S20+ 5G pentru piața americană au fost aprobate de FCC. Acum, conform SamMobile, modelul internațional Samsung Galaxy S20 Ultra a fost și el certificat de Federal Communications Commission. Certificarea FCC este ultima parafă ce trebuie obținută de un smartphone înainte de a fi lansat pe piață. Știm deja data apariției acestuia: 11 februarie 2020.

Samsung Galaxy S20 Ultra poartă numărul de model SM-G988B, model ce va fi lansat pe toate piețele internaționale. Pe aceste piețe smartphone-ul Samsung va avea procesorul Exynos 990. Varianta cu procesorul Snapdragon 865 pentru Statele Unite, China și alte câteva regiuni, va avea numărul de model SM-G988U. Cu siguranță și acesta va primi certificarea comisiei americane în zilele următoare.

Galaxy S20 Ultra va fi doar în variantă 5G

Spre deosebire de Galaxy S20 și Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra va veni cu o conectivitate 5G pe fiecare piață. Chiar și Galaxy S20 5G și Galaxy S20+ 5G sunt așteptate să fie disponibile pe scară mai largă decât a fost smartphone-ul Galaxy S10 5G anul trecut.

Unele piețe vor primi probabil doar varianta 4G LTE. Dar în acest moment nu există nicio modalitate de a fi siguri care sunt aceste piețe. Singurul lucru sigur deocamdată este că modelul de top Samsung Galaxy S20 Ultra va avea suport standard 5G, indiferent de locul în care ați cumpăra dispozitivul.

Alexander Graham Bell este primul care a brevetat telefonul în anul 1876, ca un „aparat pentru a transmite sunete vocale către alte persoane”. Prima centrală telefonică a fost deschisă la New Haven, Connecticut, în ianuarie 1878 și avea 21 de abonați.

Așa cum v-ați aștepta pentru un telefon care acceptă conectivitate 5G, acesta nu va fi deloc ieftin. Are specificații excelente, cum ar fi o cameră de 108MP, un procesor extraordinar Snapdragon 865/Exynos 990 și posibil cadru inoxidabil. Conform informațiilor, dispozitivul are un preț de pornire de 1.349 euro sau aproximativ 1.500 USD. Acest preț îl face cel mai scump smartphone pilot Samsung Galaxy S lansat vreodată. Nu ne putem imagina decât că variantele cu mai mult spațiu de stocare vor fi mult mai scumpe. Ne gândim la varianta cu 16GB de memorie RAM și spațiu de stocare de până la 1TB.