Samsung Galaxy S21 5G Olympic Games Edition lansat oficial

569
Samsung Galaxy S21 5G Olympic Games Edition este oficial
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung a anunțat un smartphone oficial pentru Jocurile Olimpice din Japonia, Galaxy S21 5G Olympic Games Edition. Telefonul a fost anunțat în Japonia de către operatorul NTT DoCoMo. Compania a anunțat informațiile pe site-ul său oficial, împreună cu informațiile despre dispozitivul în sine.

Samsung Galaxy S21 5G Olympic Games Edition este în esență un model Galaxy S21 5G. Are adăugat Olympic Games Edition în terminație și o nouă culoare. Suntem siguri că unele materiale tematice sunt în interior, cum ar fi imagini de fundal și altele. Și în ceea ce privește specificațiile, telefonul este practic același cu modelul mai mic Galaxy S21. Același lucru este valabil și pentru materialele din care este fabricat. Vopseaua este puțin diferită, totuși, acest telefon pare să ofere o nuanță mai închisă de violet pe spate. Această culoare este denumită „Phantom Blue”, nu „Phantom Purple”.

Samsung Galaxy S21 5G Olympic Games Edition

Se pare că acea culoare violet este combinată cu un cadru auriu, conform AndroidHeadlines. Marcajul NTT DoCoMo este aplicat pe spatele telefonului, împreună cu sigla Jocurilor Olimpice. Desigur, brandul Galaxy este de asemenea prezent. Încă nu se știe despre cât va costa acest telefon, dar puteți face o rezervare dacă locuiți în Japonia. Acest telefon nu va fi pus la vânzare la nivel global, așa cum s-a întâmplat în trecut cu frații olimpici.

Pentru că are aceleași specificații ca un Galaxy S21 5G obișnuit, știm exact la ce să ne așteptăm. Dispune de un ecran Full HD+ 120Hz de 6,2 inch, împreună cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare intern. Telefonul acceptă conectivitatea 5G și este alimentat de procesorul Snapdragon 888. O baterie de 4.000mAh este încorporată, împreună cu o încărcare rapidă cu fir de 25W și o încărcare wireless de 15W.

Jocurile Olimpice au fost atestate documentar în 776 î.Hr. la Olympia, Grecia și s-au desfășurat până în anul 393. După 1.500 de ani de întrerupere, în 1896, la Atena, au fost reluate. Artizanul acestei reluări a fost francezul Pierre de Coubertin.

Galaxy S215G Olympic Games Edition este rezistent la apă și praf, în timp ce are trei camere pe spate. Are, de asemenea, o singură cameră în față și un scaner ultrasonic pentru amprente digitale sub ecran.

Jocurile Olimpice vor începe pe 23 iulie anul acesta și se vor încheia pe 8 august. Există unele proteste în Japonia cu privire la acestea, din cauza pandemiei, deci există puține șanse să fie mutate din nou. Ca reamintire, acestea trebuiau să aibă loc anul trecut, dar au fost amânate pentru anul acesta. Tot anul trecut Samsung a pregătit un Galaxy S20+ 5G Olimpic Edition. După anularea Jocurilor Olimpice din 2020 din cauza pandemiei, ediția a fost anulată.