Seria Galaxy S21 primește patch-ul de securitate din septembrie 2022

184
Seria Galaxy S21
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Destul de târziu față de alte luni, compania Samsung a lansat în sfârșit actualizarea din septembrie pe dispozitivele compatibile. Samsung începe de obicei să lanseze o nouă actualizare de securitate chiar înainte de începutul unei luni. De data aceasta, însă, compania este cu câteva zile întârziere cu actualizarea pentru seria Galaxy S21. Dar este încă singurul brand non- Google care a lansat actualizarea de securitate din septembrie 2022.

Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra sunt primele smartphone-uri Samsung care au primit actualizarea de securitate din septembrie 2022. Cele trei modele au început să primească actualizarea cu versiunea de firmware G99xBXXS5CVHI în Germania. Ne așteptăm ca actualizarea să fie lansată în alte țări foarte curând.

Actualizarea din septembrie pentru seria Galaxy S21 rezolvă 24 de probleme

Samsung spune că actualizarea din septembrie corectează 24 de vulnerabilități de securitate găsite în smartphone-urile Galaxy. Unele remedieri de erori oferite de Google în patch-ul din această lună au fost deja lansate de Samsung luna trecută. Este posibil ca Samsung să fi îmbunătățit ca de obicei și stabilitatea dispozitivelor din seria Galaxy S21.

Seria Galaxy S21 a fost lansată la începutul anului trecut cu sistemul de operare Android 11 la bord. Telefoanele au primit actualizarea la Android 12 și interfața Samsung One UI 4 spre sfârșitul anului 2021. Samsung a lansat deja prima versiune beta a software-ului One UI 5.0 bazat pe Android 13, iar versiunea stabilă ar putea fi lansată în Q4 2022 pe această serie. Samsung Galaxy S21 FE nu a primit deocamdată actualizarea din septembrie 2022, potrivit SamMobile.

SamMobile este un site olandez fondat în 2011. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive Samsung.

Ca întotdeauna, actualizarea din septembrie 2022 pentru seria Samsung Galaxy S21 va fi distribuită utilizatorilor în valuri. Deci poate dura ceva timp pentru a ajunge la unii dintre voi. Dimensiunea de descărcare este de 216,17 MB.

Dacă sunteți un utilizator al unui model din seria Galaxy S21 în Germania veți primi o notificare că actualizarea este disponibilă. Dacă notificarea nu a sosit puteți verifica dacă este pe telefon prin Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.