Acasă Stiri Galaxy S21: atenție să nu confundați gaura pentru SIM cu a microfonului!

Galaxy S21: atenție să nu confundați gaura pentru SIM cu a microfonului!

Seria Samsung Galaxy S21 este ridicată în slăvi de toată lumea, nu mai trebuie să o facem și noi. Acum urmează luarea la bani mărunți a celor trei modele – nu cumpărarea pe bani puțini, bineînțeles! Modelele vin cu foarte multe noutăți, dar sunt și lucruri de criticat aici.

Unul dintre aceste lucruri face obiectul acestui articol. Sertarul pentru cartela SIM aflat pe Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra are acum alt loc. Se află pe marginea inferioară a smartphone-ului. Samsung face destul de des modificări în locația butoanelor, microfonului sau sertarului pentru SIM, conform SamMobile. În timp, toate au avut diferite locații.

La Galaxy S21 se poate confunda gaura de la sertarul SIM cu a microfonului

Această alegere de design este noua locație a sertarului SIM, pe partea de jos a smartphone-ului. Până acum nimic extraordinar, veți spune. Cu excepția faptului că această nouă plasare se dovedește a fi foarte ciudată. De ce ? Pentru că sertarul SIM de pe seria Galaxy S21 este acum vecin unui microfon. Și, orificiul care deschide sertarul SIM are exact aceeași dimensiune ca orificiul microfonului de lângă el.

Problema este că designul acestui sertar, în special gaura minusculă unde introduceți cheița pentru ejectate se poate confunda foarte ușor cu gaura identică pentru microfon aflată în apropiere. Și acest microfon este destul de fragil iar dacă din greșeală sau viteză introduceți acolo cheița pentru sertarul SIM, microfonul poate fi distrus.

SIM – Subscriber Identification Module. Este un circuit integrat destinat să stocheze în siguranță numărul identității internaționale de abonat mobil (IMSI) și parola aferentă. SIM are două parole: un număr personal de identificare (PIN) și un cod personal de deblocare (PUC).

Echipele de proiectare Samsung pare că nu se gândesc întotdeauna la toate. Galaxy S21 se schimbă puțin în design comparativ cu seria Samsung Galaxy S20. Remarcăm imediat acest lucru pe spatele smartphone-urilor, unde camerele foto sunt grupați într-un nou modul proeminent. Dar, se pare că proiectanții Samsung s-au gândit mai mult la acest lucru decât la apropierea celor două găuri de la microfon și sertarul SIM.

Noile smartphone-uri Samsung au și un eSIM

Dacă aruncați o privire rapidă la acest sertar, puteți foarte ușor să confundați cele două găuri, care sunt plasate simetric pe ambele părți. Prin urmare, este foarte ușor să greșiți și să introduceți știftul care deschide acest sertar în gaura microfonului. Samsung pare să fie conștient de această problemă, deoarece imprimă un avertisment pe plasticul care protejează telefonul din cutie.

Din fericire, toate smartphone-urile din gama Galaxy S21 vin și cu un eSIM. Acest lucru înseamnă că mulți clienți nu vor trebui să deschidă acest sertar. Totuși, este un pic rușinos faptul că Samsung nu a schimbat puțin designul acestui element pentru a-l face mai puțin predispus la daune accidentale.

Stiri

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...