Samsung Galaxy S21 va fi în curând cheia dvs. pentru mașină

627
Samsung Galaxy S21 va fi in curand cheia masini
Sursa Foto: via androidheadlines.com

La Galaxy Unpacked 2021, Samsung a anunțat oficial dispozitivele mult așteptate din seria Samsung Galaxy S21. Este primul mare producător de smartphone-uri care își lansează în acest an modelele emblematice. Ca de obicei orice serie emblematică Samsung vine cu tot ce are compania mai bun în materie de tehnologie mobilă. Dar, printre alte lucruri pe care le va putea face noua serie S21, este și ceva inedit! Poate fi folosită pe post de cheie pentru mașina dvs. Nu este ceva la care se așteptau prea mulți oameni.

Samsung a confirmat că una dintre caracteristicile seriei Samsung Galaxy S21 va fi deblocarea ușii mașinii. Va acționa ca o metodă de intrare fără atingere, nu va fi la fel ca o telecomandă. Nu atingeți nimic de pe telefon, doar vă apropiați de autovehicul! Ceea ce înseamnă că puteți merge pur și simplu la mașină, trageți de mâner și puteți intra înăuntru. Bineînțeles după ce în prealabil aveți un Galaxy S21, S21+ sau Galaxy S21 Ultra în buzunar.

Compania a spus la Galaxy Unpacked că puteți face acest lucru numai dacă aveți un dispozitiv din seria Samsung Galaxy S21. Aceasta va fi cu siguranță o caracteristică foarte utilă pentru unii utilizatori. Cu toate acestea, există câteva lucruri de menționat despre această funcționalitate.

Seria Galaxy S21 poate deschide de la distanță ușile mașinii

Primul lucru care merită menționat este că această caracteristică nu va fi disponibilă imediat. Dispozitivele Samsung Galaxy S21 vor fi lansate efectiv pe piață la sfârșitul acestei luni. Deși sunt disponibile deja pentru precomandă. Odată ce telefoanele au fost lansate oficial, utilizatorii vor aștepta în continuare să sosească această caracteristică. Când va sosi? Curând. Potrivit Samsung.

Genesis Motors este divizia de vehicule de lux a companiei Hyundai Motor Group. Modelele Genesis sunt proiectate în Rüsselsheim (Germania), Namyang (Coreea) și Irvine (Statele Unite). Sunt produse în Ulsan (Coreea de Sud).

Tot ce a confirmat în ceea ce privește calendarul lansării este că, în viitorul apropiat, veți putea folosi un S21 pentru a debloca ușile mașinii. Aceasta este o caracteristică care va fi adăugată la dispozitiv ca parte a lansării unei actualizări. Deci, este ceva ce Samsung va trebui să pună în aceste dispozitive. Va fi o deblocare bazată pe proximitate. Deci tot ce trebuie să faceți este să vă apropiați de vehiculul dvs. și ușa se va debloca automat. Nu atingeți niciun fel de buton de pe telefon!

Mai există un detaliu important în privința acestei caracteristici. Pentru a beneficia de această caracteristică a seriei Samsung Galaxy S21 veți avea nevoie de un vehicul compatibil. Evident, nu va funcționa cu fiecare mașină de pe drum.

Veți avea nevoie de un autovehicul compatibil

Samsung lucrează cu anumite mărci auto pentru a face disponibilă această funcție. Au fost amintite aici BMW, Ford, Audi și Genesis, conform Android Headlines. Deși pot exista mai multe mărci de mașini adăugate la listă la un moment dat, acestea sunt cele patru care vor oferi inițial vehicule compatibile cu seria Galaxy S21.

Samsung nu menționează ce modele de mașini de la aceste mărci sau din ce an, vor funcționa cu seria S21. Probabil că modelele mai vechi din 2019 și 2020 ar funcționa alături de modelele 2021. Dar nu există nicio confirmare momentan, așa că mergem pe vehiculele model 2021 și viitoare.

Trebuie să facem precizarea că modelele din seria Galaxy S21 doar deschid automat ușile, nu pornesc și mașina! Dar, în ritmul în care Samsung aduce tot felul de inovații pe telefoanele sale, probabil nici acest lucru nu este departe.