Samsung Galaxy S21 FE 5G a fost lansat cu Android 12 din cutie

316
Samsung Galaxy S21 FE
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat pe Galaxy S21 FE 5G un smartphone care oferă anumite funcții premium din seria Galaxy S21. Samsung Galaxy S21 FE 5G are performanțe puternice, camere de calitate profesională și conectivitate perfectă la ecosistem – toate într-un design rafinat, emblematic.

La Samsung, suntem concentrați să aducem cele mai recente inovații mobile mai multor oameni”. A declarat TM Roh, președinte și șef al MX (Mobile eXperience) Business la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Am văzut un răspuns incredibil la gama Galaxy S20 FE și seria Galaxy S21. Așa că am aplicat aceeași abordare cu Samsung Galaxy S21 FE 5G. Acesta a fost echipat cu multe caracteristici premium pentru fanii noștri fideli Galaxy care să răspundă nevoilor lor cele mai importante”.

Samsung Galaxy S21 FE 5G – mai multe moduri pentru utilizatori de a se exprima

S21 FE 5G continuă moștenirea Galaxy S21 cu un design premium. Totul începe cu cadrul iconic, preferat de fani, Contour-Cut, care se integrează perfect cu carcasa camerei la S21 FE 5G pentru un aspect elegant și unificat. Samsung oferă consumatorilor și mai multe modalități de a se exprima cu patru opțiuni de culoare noi, la modă: Măslin, Lavandă, Alb sau Grafit. Samsung Galaxy S21 FE 5G are un corp elegant și subțire, cu o grosime de 7,9 mm, astfel încât să poată fi strecurat cu ușurință într-un buzunar pentru a ține pasul cu orice stil de viață în mișcare.

Utilizatorii Samsung au spus că puterea și afișajul sunt esențiale pentru a ține pasul în lumea de astăzi 24/7. De aceea, S21 FE 5G este echipat cu un procesor puternic, super-rapid – același procesor puternic folosit în seria S21. Jucătorii și streamerii dedicați vor fi uimiți de grafica de înaltă calitate și calitatea imaginii pe S21 FE 5G. Jocurile vor arăta incredibil de fluide datorită ratei de reîmprospătare de 120Hz și a afișajului de înaltă rezoluție Dynamic AMOLED 2X.

Bateriile de lungă durată sunt, de asemenea, o prioritate pentru utilizatorii Galaxy ocupați și aflați în mișcare. Astfel S21 FE 5G este echipat cu o baterie care durează toată ziua, de la serviciu până acasă și peste tot. Bateria de 4.500mAh are încărcare super rapidă de 25W, astfel încât să vă puteți încărca bateria cu mai mult de 50% în doar 30 de minute.

Fotografii profesionale și experiență personalizată cu noul telefon Fan Edition

Galaxy S21 este renumit pentru camera sa lider în industrie, iar S21 FE 5G este echipat cu aceeași configurație profesională folosită pentru a captura cele mai vii fotografii din lume. Amatorii de fotografie și profesioniștii deopotrivă pot edita, posta și partaja fără efort conținut. Telefonul include, de asemenea, o setare îmbunătățită a modului de noapte în comparație cu Samsung Galaxy S20 FE. Acum, utilizatorii pot îmbunătăți fotografiile în condiții de lumină scăzută în timp ce sunt cu prietenii noaptea și pot face fotografii super clare în cele mai întunecate condiții. Iar atunci când vrei să-i atragi pe toată lumea, S21 FE 5G oferă cea mai bună experiență de selfie a Samsung de până acum. Camera frontală are 32MP pentru a realiza un selfie de înaltă calitate cu toți cei mai buni prieteni ai tăi.

Datorită intuitivei interfeței One UI 4.0 ajutată de Android 12 vă puteți proiecta experiența mobilă ideală – una care se potrivește în mod unic nevoilor dvs. și vă permite să exprimați cine sunteți, în siguranță. Dotat cu opțiuni de personalizare mai profunde și controale de confidențialitate mai puternice, aveți posibilitatea de a fi decisiv. Capabilități extinse, ecranele de pornire, pictogramele, notificările, imaginile de fundal, și multe altele pot fi reimaginate. Luați, de exemplu, widget-urile, care au fost reproiectate și actualizate pentru a oferi opțiuni de personalizare profunde. Samsung crede că o experiență cu adevărat personalizată depășește doar aspectul și simțirea. Pentru a asigura liniștea sufletească, S21 FE 5G este construit cu un nou tablou de bord pentru confidențialitate care aduce controlul de securitate și confidențialitate într-un singur loc convenabil, făcând experiența One UI 4.0 pe S21 FE 5G pe cât de simplă, pe atât de sigură.

Specificații și caracteristici

Samsung Galaxy S21 FE 5G are un ecran Dynamic AMOLED 2X FHD+ de 6,4 inch și rata de 120Hz. Telefonul are procesorul Snapdragon 888 în majoritatea piețelor, inclusiv în Europa. În anumite țări asiatice, este livrat cu Exynos 2100. Are 6 / 8GB RAM și 128 / 256GB stocare. Sistemul de operare Android 12 este disponibil din cutie.

Smartphone-ul are trei camere la spate cu una o ultra-wide de 12MP, una wide de 12MP și un teleobiectiv de 8MP cu zoom optic 3x. Camera selfie are o rezoluție de 32MP. Telefonul are o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25W și încărcare wireless de 15W. Galaxy S21 FE are dimensiunile de 74,5 x 155,7 x 7,9 mm și o greutate de 177 grame. Are certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Pe partea de senzori are Accelerometru, Barometru, Senzor de amprentă și Senzor giroscop. Nu lipsesc nici un Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de lumina și Senzor de proximitate.

Din 11 ianuarie 2022, Galaxy S21 FE 5G va fi disponibil pe scară largă prin Samsung.com, operatori și retaileri online. Disponibilitatea va varia în funcție de piață. Smartphone-ul va avea un preț de pornire de 749 EUR / 699 USD / 699 GBP.