Samsung Galaxy S21 FE ar putea fi lansat pe 8 septembrie

384
Samsung Galaxy S21 FE ar putea fi lansat pe 8 septembrie
Sursa Foto: prin phonearena.com

Destul de recent, Samsung a confirmat implicit că viitorul telefon destinat fanilor, Samsung Galaxy S21 FE este pe drum. Smartphone-ul Galaxy S21 FE ar fi trebuit să debuteze la evenimentul unde a fost lansat Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, dar nu a ajuns din cauza lipsei de cipuri.

Zilele trecute cunoscutul leaker Max Weinbach a postat o imagine, presupusă dintr-un magazin Samsung, care sugerează că gigantul tech se pregătește pentru lansare. Retailerii aparent se pregătesc pentru lansarea lui Samsung Galaxy S21 FE, iar cel mai probabil acest lucru se va întâmpla la începutul lunii septembrie.

Posibilă lansare a lui Samsung Galaxy S21 FE pe 8 septembrie

Deci, când am putea vedea telefonul? Potrivit tipsterului Twitter Mauri QHD, via PhoneArena, Samsung Galaxy S21 FE va fi anunțat pe 8 septembrie. Nu este clar când va fi pus în vânzare, imediat sau la o data ulterioară. Mai multe informații anterioare au sugerat o perioadă de lansare în septembrie-octombrie. Momentul lansării este interesant, având în vedere că Apple va anunța noua serie Apple iPhone 13 pe 14 septembrie.

Știm aproape totul despre Samsung Galaxy S21 FE. Recent specificațiile viitorului smartphone au fost confirmate de o listare pe Google Play Console. Ne uităm potențial la un ecran de 6,4 inch (16,26 cm) cu suport 120Hz. Departamentul foto va fi compus dintr-o cameră selfie de 12MP și trei camere spate. Vor fi acolo una de 32MP principală + 12MP ultra-wide + 8MP telefoto). Procesorul Snapdragon 888 va fi la bord, iar responsabilă cu furnizarea curentului electric va fi o baterie de 4.370mAh.

Culoarea gri sau cenușiu este o culoare ce se regăsește în natură. Se creează amestecând alb și negru în diferite proporții. În general, albul, negrul și toată gama de griuri dintre ele sunt cunoscute drept culori acromatice sau neutre.

Aparent, telefonul va oferi cel puțin 8GB RAM și 128GB stocare. Sigur vor fi disponibile și alte combinații de RAM și stocare, dar acest lucru îl vom afla doar în momentul lansării. Este posibil să vină cu un slot Micro-SD, dar informația nu este sigură în acest moment. Noul model Fan Edition va fi vopsit în culorile alb, verde, gri, violet și albastru.

Dispozitivul se presupune că va costa mai puțin decât precedentul model Fan Edition din seria Galaxy S20: Samsung Galaxy S20 FE. Rămâne de văzut dacă S21 FE va deveni un telefon de top 2021, la fel ca Galaxy S20 FE. De asemenea, rămâne de văzut ce diferențe vor fi între Galaxy S21 FE și iPhone 13 Mini.