Galaxy S21 FE primește actualizarea de securitate din februarie

172
Samsung Galaxy S21 FE
Sursa foto: via crast.net

Actualizarea de securitate din februarie 2023 a fost lansată inițial pentru seria Galaxy Note 20. Acum Samsung Galaxy S21 FE este al doilea terminal de la firma coreeană care primește actualizarea de securitate din februarie.

În această lună Samsung a început puțin mai târziu lansarea actualizării de securitate. Era cumva normal, gigantul coreean a avut programat chiar la începutul lunii evenimentul Galaxy Unpacked. Acum Samsung a început deja să actualizeze cele mai bune telefoane mobile cu cel mai recent patch de securitate corespunzător lunii februarie 2023. Astfel, după lansarea actualizării seria Galaxy Note 20, acum este rândul unui telefon emblematic Samsung la preț accesibil. Potrivit Crastnet, nouă actualizare de securitate pentru Galaxy S21 FE a fost lansată în Brazilia și va ajunge la nivel global în următoarele zile.

Actualizarea de securitate din februarie lansată pentru Galaxy S21 FE

Actualizarea din februarie pentru Galaxy S21 FE a fost lansată pentru cu numărul de model SM-G990E. Este vorba despre modelele echipate cu procesorul Exynos 2100. Actualizarea vine cu versiunea de firmware G990EXXS3DWAA și are o dimensiune de 6,32GB. Brazilia este singura țară în care actualizarea pare să fie lansată deocamdată.

Numele Brazilia derivă de la numele portughez pau-brasil al arborelui brazilwood, produs important de export în timpul colonizării Americii de Sud. Brazilwood sau lemn de Pernambuco are un lemn dens, roșu portocaliu și devine strălucitor după prelucrare.

Cel puțin până în acest moment nu știm ce probleme de securitate rezolvă noua actualizare. Samsung și Google nu au publicat încă jurnalul de oficial de modificări, dar poate aăpărea din clipă în clipă. Presupunem că actualizarea pentru Samsung Galaxy S21 FE remediază problemele de securitate descoperite în ultimele săptămâni, o serie de erori cunoscute și îmbunătățește stabilitatea dispozitivului.

Galaxy S21 FE a fost lansat la începutul anului 2022 cu sistemul de operare Android 12 și interfața One UI 4. La sfârșitul anului trecut, a fost actualizat la Android 13 și One UI 5.0. Galaxy S21 FE va primi încă trei actualizări ale sistemului de operare Android (până la Android 16) în viitor. De asemenea, acest telefon va primi cinci ani de actualizări de securitate.

Dacă aveți un Galaxy S21 FE în Brazilia, puteți descărca și instala noua actualizare de securitate navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.