Galaxy S21 FE primește actualizarea de securitate din luna mai

268
Samsung Galaxy S21 FE primeste acum actualizarea din mai
Sursa foto: galaxyclub.nl

O actualizare de securitate a fost lansată zilele trecute pentru ultimul model Fan Edition lansat de companie. Samsung Galaxy S21 FE a început să primească a doua actualizare a acestei luni! Smartphone-ul nu a primit patch-ul de securitate din luna mai cu prima actualizare. Aceasta a fost doar una simplă de securitate, telefonul a rămas cu patch-ul din aprilie.

Acum, nu se întâmplă mare lucru pe frontul software-ului Samsung în această lună. Noile versiuni și/sau funcții One UI sunt deja prezente pe Samsung Galaxy S21 FE. Cu toate acestea, sud-coreenii reușesc să lanseze nu mai puțin de două actualizări pentru telefon în luna mai. Prima a sosit acum vreo zece zile cu optimizări de securitate dar fără patch-ul din această lună.

Patch-ul de securitate din mai lansat pentru Galaxy S21 FE

Acum, conform GalaxyClub, este disponibilă a doua actualizare – de data aceasta cu patch-ul din mai. Actualizarea are o dimensiune destul de mare, aproximativ 300MB și conține versiunea de firmware G990BXXS4EWE3. Nu se întâmplă nimic în afară de îmbunătățirea securității cu noul patch.

Actualizarea aduce aproximativ 55 de îmbunătățiri sistemului Android, inclusiv patru remedieri critice care îmbunătățesc securitatea software-ului pentru procesorul Qualcomm. Samsung însuși a adăugat puțin mai mult de 20 de îmbunătățiri pentru interfața One UI. Între timp, veți găsi îmbunătățiri pentru sistemul Knox, Managerul de teme și aplicația Gear Manager.

Ecranul Dynamic AMOLED 2X reduce cantitatea de lumină albastră emisă și acceptă certificarea HDR10+ pentru „culoare și contrast de calitate cinematografică”. Oferă îmbunătățiri ale culorii, luminozității și performanței HDR.

Samsung Galaxy S21 FE are un ecran de 6,4 inch (16,26 cm), Dynamic AMOLED 2X cu rata de actualizare de 120Hz. Procesorul Snapdragon 888 este la bord însoțit de 8GB de RAM și 256GB stocare. Are o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25W și încărcare wireless de 15W. Telefonul a fost lansat cu Android 12 și One UI 4.1 la bord. Apoi a fost actualizat la Android 13 și interfața One UI 5.0. Va fi actualizat la Android 14 și Android 15, potrivit promisiunii Samsung.

Acum puteți instala actualizarea direct pe modelele Galaxy S21 FE blocate și neblocate în rețelele mobile în toată Europa. Veți primi automat o notificare de îndată ce actualizarea este disponibilă pe dispozitiv. Dacă nu a ajuns, puteți să verificați manual dacă nu este, prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.