Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

486
Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console
Sursa Foto: via menafn.com

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în timp ce așteptarea lansării sale continuă. Pentru început, Galaxy S21 FE este confirmat că va veni și cu un procesor Exynos. O apariție pe Google Play Console, luna trecută, arăta dispozitivul cu un procesor Snapdragon 888. Au existat speculații pe atunci că Samsung ar putea utiliza cip-setul Qualcomm în viitorul telefon smartphone Fan Edition (FE) în toate regiunile în care este vândut.

Dar o recentă apariție a lui Samsung Galaxy S21 FE pe Geekbench a sugerat altceva. Aici am văzut telefonul Fan Edition cu procesorul Samsung Exynos 2100. Acum o listare pe consola Google Play a confirmat acest lucru. Desigur, telefonul va fi disponibil și cu cip-setul Snapdragon 888, dar nu pe toate piețele. Oricum se pare că acest telefon va fi lansat doar pe unele piețe din lume, Europa și SUA fiind printre ele.

Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat

Procesorul Samsung Exynos 2100 are un nucleu CPU ARM Cortex-A78 tactat la 3,0 GHz, trei nuclee Cortex-A78 de 2,8 GHz și patru nuclee Cortex-A55 de 2,2 GHz. Deci este un procesor octa-core. Există un procesor grafic ARM Mali G78 care funcționează la o frecvență maximă de 858 MHz.

Listarea pe Google Play Console arată un Samsung Galaxy S21 FE cu 8GB RAM, conform AndroidHeadlines. Dar ar putea exista o variantă de 6GB sau poate o variantă de 12GB. Listarea nu dezvăluie diagonala ecranului, dar a confirmat rezoluția Full HD+ (1080 x 2009 pixeli) și o densitate a ecranului de 480 pixeli per inch. Informațiile anterioare au sugerat un display Super AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) cu rata de reîmprospătare de 120Hz. Dispozitivul va fi lansat Android 11 din cutie. Ne așteptăm la One UI 3.1, deși One UI 4.0 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21 a fost lansat.

Super AMOLED este un termen de marketing creat de Samsung pentru un afișaj AMOLED cu un digitizator de ecran tactil integrat. AMOLED – Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode sau diodă organică emițătoare de lumină cu matrice active.

Galaxy S21 FE a fost în știri mult timp și au trecut mai multe date de lansare zvonite pentru dispozitiv. Următoarea generație Fan Edition era așteptată să sosească alături de o grămadă de alte dispozitive la evenimentul Samsung Unpacked de luna trecută. Asta evident că nu s-a întâmplat.

Au început apoi să circule informații că telefonul va deveni oficial pe 8 septembrie. Nici acest lucru nu s-a întâmplat. Ultimul zvon este că Samsung va lansa în cele din urmă Galaxy S21 FE pe 29 octombrie. Cât de adevărat este acest zvon, lăsăm la latitudinea cititorilor să judece. A existat atât de multă confuzie în jurul lansării acestui telefon, încât nimic nu mai este sigur.