Noi informații despre Galaxy S21 FE, lansarea pare iminentă

393
Noi informatii despre Galaxy S21 FE lansarea pare iminenta
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Tocmai când credeam că indecizia din jurul lansării lui Galaxy S21 FE a dispărut, a luat o întorsătură urâtă la sfârșitul săptămânii trecute. După luni de scurgeri și zvonuri, speram că telefonul va deveni oficial în sfârșit în această săptămână, era vorba de 8 septembrie. Dar acum am aflat că este posibil să nu ajungă decât la sfârșitul lunii octombrie. Lansarea telefonului Samsung a devenit un fel de ghicitoare acum.

Cu toate acestea, un lucru pe care îl știm sigur este că dispozitivul există. În cele din urmă, mai devreme sau mai târziu, el va fi pus în vânzare la un moment dat. Și, mai știm ceva, până la lansarea oficială vor continua să apară diferite informații despre Samsung Galaxy S21 FE. Nu mai este aproape nimic de ascuns oricum, dar tot mai apare câte ceva.

Samsung Galaxy S21 FE cu certificare IP68

Cu toate acestea, despre Samsung Galaxy S21 FE au apărut din nou informații. De această dată datorită unui operator de telefonie mobilă din SUA: Cricket Wireless. Compania prepaid deținută de AT&T a publicat un ghid de pornire rapidă pentru viitorul telefon Fan Edition, conform AndroidHeadlines.

Nu dezvăluie nimic din ceea ce nu știm deja despre telefon. Dar sunt acolo lucrurile standard pe care vă așteptați să le vedeți într-un ghid de pornire rapidă. Adică informații despre modul de configurare a telefonului; mutarea datelor de pe vechiul dispozitiv; personalizarea ecranului de pornire; cum faceți fotografii și videoclipuri; cum trimiteți mesaje; cum utilizați Bixby și multe altele.

Android Headlines este un site fondat în 2010 și are sediul în Los Angeles, SUA. Este una dintre cele mai importante și serioase surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

Toate acestea, sugerează că dispozitivul se apropie încet, dar sigur, de lansare. De asemenea, am văzut un manual de utilizare pentru Galaxy S21 FE la începutul acestei săptămâni. A explicat toate aceste lucruri cu mult mai multă profunzime. Manualul de utilizare a confirmat și unele detalii despre camerele foto. Telefonul Samsung va avea cameră ultra-largă, un scaner de amprentă sub afișaj și un rating IP68. În plus, a dezvăluit că telefonul nu are slot pentru card micro-SD și va veni fără încărcător în cutia de vânzare.

Viitorul model FE se conturează a fi o propunere promițătoare

Galaxy S21 FE se află în știri de câteva luni, dar continuă să fie ascuns de Samsung. Cu toate acestea, din ceea ce am văzut până acum, se conturează a fi o propunere convingătoare a companiei. Lipsa unui slot pentru card micro-SD ar putea fi o greșeală pentru unii, dar totuși dispozitivul nu ar trebui să dezamăgească prin prisma prețului.

Un procesor Snapdragon 888 (Samsung Exynos 2100 în unele regiuni) va fi la bord. Acesta va fi însoțit de 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare. Smartphone-ul va avea un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,5 inch (16,51 cm) și rata de actualizare de 120Hz. O baterie de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W va fi responsabilă cu furnizarea curentului electric. Va avea și încărcare wireless. În plus camere foto de top și asistență Samsung Pay sunt unele dintre cele mai importante puncte ale telefonului.

După lansare, când vom afla și prețul, vom vedea dacă este cu adevărat un super-telefon emblematic ieftin. Sperăm că se va ridica cel puțin la nivelul predecesorului său Samsung Galaxy S20 FE.