Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

636
Galaxy S21 FE va intra in fabricatie în luna iulie are specificatii premium
Sursa Foto: voice.com

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy S20 FE, noul telefon dedicat fanilor sigur va împrumuta unele specificații de la omologii săi premium din seria Galaxy S21. Înainte de lansare, opțiunile de culoare ale viitorului smartphone Galaxy S21 s-au scurs online.

Potrivit analistului Ross Young, smartphone-ul va avea patru opțiuni de culoare. Șeful Display Supply Chain Consultants (DSCC) a mai dezvăluit că telefonul va intra în producția de masă în luna iulie. Zvonurile sugerează că telefonul va fi lansat pe 19 august la un nou eveniment Samsung Galaxy Unpacked. Să aruncăm o privire la lansarea lui Samsung Galaxy S21 FE, la specificații și alte câteva detalii.

Samsung Galaxy S21 FE va intra în în iulie 2021

Se spune că Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat pe 19 august. Telefonul Fan Edition va intra în producția de masă în iulie, potrivit analistului Ross Young. Young a dezvăluit și cele patru opțiuni de culoare ale viitorului smartphone mai ieftin din seria Galaxy S21. El susține că Samsung va lansa dispozitivul în culori gri, verde deschis, violet deschis și alb.

Telefonul a fost reperat recent pe site-ul de certificare Safety Korea. Va avea o capacitate a bateriei de 4.500mAh, aceeași cu a modelului Samsung Galaxy S20 FE. Tipsterul OnLeaks a publicat recent câteva imagini cu viitorul telefon Fan Edition. Din imagini rezultă clar că telefonul va semăna cu seria seria S21, cu câteva diferențe minore. Panoul din spate găzduiește un modul cu trei camere, modul care este destul de similar ca formă și amplasare a camerelor cu Galaxy S21. Modulul camerelor pe S21 FE, curge spre lateral în stânga și spre sus și parcă iese direct din panoul spate.

Ecranul Infinity-O a fost lansat în 2018 cu smartphone-ul Samsung Galaxy A8s. Camera selfie din orificiul ecranului a avut 24MP. Gama Galaxy S10 a fost prima serie pilot de la Samsung, lansată în 2019, cu un afișaj Infinity-O.

Noul model S21 Fan Edition avea un ecran Infinity-O plat cu diagonala ecranului de 6,4 inch (16,26 centimetri). Dispozitivul are o bărbie ușor mai groasă groasă și un orificiu în zona superioară-centrală a afișajului. Ne putem aștepta să vină cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Conform MySmartPrice, dispozitivul va fi lansat sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3.0. Va veni cu conectivitate 5G și două opțiuni de stocare – 128GB, 256GB, nu știm cantitatea de memorie RAM deocamdată. Procesorul Exynos 2100 sau Snapdragon 888 vor fi la bord în funcție de regiunea unde este lansat.