Seria Galaxy S21 și Galaxy S20 primesc actualizarea la One UI 5.1

199
Seria Galaxy S21 si Galaxy S20 One UI 5.1
Sursă foto: via SamMobile

Ieri Samsung a lansat actualizarea One UI 5.1 pentru seria Galaxy S22. În acest fel noua interfață Samsung One UI 5.1 poate fi folosită pe telefoanele emblematice mai vechi mai devreme decât cele mai recente produse emblematice Samsung. Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra vor fi la vânzare doar din 17 februarie. La scurt timp după, actualizarea a fost lansată și pentru seria Galaxy S21 și Galaxy S20.

După incredibila lansare din noiembrie și decembrie cu One UI 5.0, Samsung demonstrează iarăși ce poate. Se știa că actualizarea la interfața One UI 5.1 va sosi pe modelele mai vechi după ce seria Galaxy S23, care a fost lansată cu noua interfață din cutie, va ajunge la vânzare. Ieri Samsung a început deja lansarea actualizării pentru modelele emblematice eligibile mai vechi. Ca de obicei acest lucru va continua în zilele următoare.

One UI 5.1 lansată pentru seria Galaxy S21 și Galaxy S20

Actualizarea la One UI 5.1 a fost lansată pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra cu versiunea de firmware G99xBXXU6EWAF. Actualizarea este disponibilă în prezent în câteva țări europene, inclusiv Germania și Olanda. Cu toate acestea, ne așteptăm ca actualizarea să ajungă și pe alte piețe din Europa în scurt timp. Vedeți pe I❤️Samsung ce noutăți aduce noua interfață Samsung One UI 5.1!

Noua interfață Samsung One UI 5.1 a fost lansată și pe seria emblematică Galaxy S20. Toate cele trei modele, Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra primesc acum actualizarea. Actualizarea a fost lansată pe câteva piețe europene, dar ne așteptăm ca să fie disponibilă în mai multe țări în următoarele zile. Versiunea de firmware care însoțește actualizarea este G98xxXXUFHWAK. Seria Galaxy S20 a fost eligibilă pentru trei ani de actualizări majore ale sistemului de operare. Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra și au primit Android 13 și One UI 5.0, a treia actualizare majoră a sistemului de operare, acum aproximativ trei luni.

Termenul multitasking se referă la executarea simultană a mai multor sarcini sau procese într-o perioadă de timp. Primul computer multitasking din lume – Gamma 60 – a fost proiectat de compania franceză Bull în 1958.

Actualizarea One UI 5.1 aduce îmbunătățiri și noi funcționalități într-o serie de domenii, inclusiv Cameră și Galerie, multitasking, Samsung Internet și multe altele. One UI 5.1 ar putea fi ultima actualizare importantă pentru seria Galaxy S20, potrivit SamMobile.

Dacă utilizați unul din modelele de mai sus în Europa puteți verifica dacă actualizarea One UI 5.1 este disponibilă pentru seria Galaxy S21 și Galaxy S20. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.