Seria Samsung Galaxy S21 va fi lansată în februarie până la urmă

479
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung își va lansa seria de dispozitive Galaxy S21 în februarie până la urmă, potrivit surselor citate de AndroidHeadlines. Acest lucru este surprinzător, având în vedere că mai multe site-uri tehnologice cunoscute au scris că gigantul tech se pregătește pentru o lansare timpurie.

Site-ul sus amintit este o sursă serioasă și de încredere și ține să specifice că sursa de unde provine această informație este una de mare încredere astfel nu ar fi publicat informația. Totuși, încă nu se știe data exactă a lansării. Acest lucru contravine oricărui alt zvon, dar sursa era foarte sigură de această informație.

Designul celor trei modele Galaxy S21 a apărut deja

Consumer Electronics Show (CES) urmează să aibă loc în ianuarie, așa că acest lucru are sens. Mai mult decât atât, Qualcomm încă nu și-a anunțat noul său procesor Snapdragon 875. Nu există niciun indiciu că va deveni disponibil mai devreme, nici măcar pentru Samsung. Se așteaptă ca Samsung să anunțe trei dispozitive ca parte a seriei Galaxy S21. Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra, vor compune seria emblematică. Modelul cel mai performant, Galaxy S21 Ultra, este singurul care va avea suport pentru S Pen, conform informațiilor de până acum.

Designul celor trei dispozitive s-au scurs deja, în randări bazate pe CAD. Samsung își va modifica un pic designul, în comparație cu seria Galaxy S20. Schimbarea nu este majoră, mai mult la spate în zona modulului camerelor foto.

CAD – Computer-aided design sau proiectare asistată de calculator. CAD este folosit pe scară largă în multe aplicații, inclusiv în industria auto, construcții, construcții navale, industria aerospațială, proiectarea arhitecturală, electronică și electrotehnică.

Modulul camerei din spate va fi o extensie a cadrului de această dată. Marginile vor fi și mai subțiri, cel puțin pe Samsung Galaxy S21 Ultra. Se așteaptă ca acest telefon să ofere cea mai subțire margine inferioară de pe piață. Utilizatorii așteptau o schimbare radicală frontal, cu o cameră foto sub afișaj. Vom mai aștepta puțin pentru o astfel de cameră.

Cu certitudine Samsung va utiliza iarăși atât procesorul Exynos, cât și Snapdragon pentru modelele sale de seria Galaxy S. Snapdragon 875 va fi utilizat în SUA și China, în timp ce Exynos 2100 va fi folosit în Europa și pe celelalte piețe internaționale.