Galaxy S21 Olimpic Games Edition este deja disponibil la precomandă

792
Samsung Galaxy S21 Olimpic Edition poate fi deja precomandat
Sursa Foto: via SamMobile.com

Modelul Samsung Galaxy S21 Olimpic Games Edition este acum disponibil pentru cumpărare în Japonia. Poate fi achiziționat prin intermediul operatorului japonez de telefonie mobilă NTT DoCoMo. Dispozitivul în ediție limitată a fost prezentat pentru prima oară acum câteva săptămâni și este acum disponibil pentru precomandă online. Site-ul operatorului de transport afirmă că telefonul va fi livrat clienților în doar câteva zile.

Jocurile Olimpice trebuiau să aibă loc în 2020, dar au fost amânate pentru anul acesta din cauza pandemiei COVID-19. Samsung intenționa inițial să comemoreze Jocurile Olimpice din 2020 cu un dispozitiv în ediție limitată bazat pe Galaxy S20+. Pentru că Jocurile Olimpice au fost amânate, lansarea lui Galaxy S20+ Olimpic Edition a fost anulată.

Galaxy S21 Olimpic Games Edition costă 830€

NTT DoCoMo vinde pe Samsung Galaxy S21 Olimpic Games Edition cu 112.464 de yeni (~1.025$ / 830€), conform SamMobile. Modelul olimpic se bazează pe Galaxy S21 standard lansat în Japonia la începutul acestui an. Telefonul are un ecran Dynamic AMOLED de 6,2 inch și un procesor Snapdragon 888 cuplat cu 8GB RAM și 256GB stocare. Dispozitivul vine într-o nouă culoare albastru fantomatic cu un finisaj mat albastru închis. Dispozitivul are un cadru auriu și un modul de cameră din spate auriu, spre deosebire de Phantom Blue.

O altă posibilă modificare este în aspectul UI (interfața cu utilizatorul) în sine. Smartphone-ul va avea teme olimpice și alte imagini de fundal inspirate de Jocurile Olimpice pe dispozitivul ediție specială. Nu există alte modificări la telefon. Galaxy S21 5G Olympic Games Edition folosește aceleași materiale de construcție și același hardware ca versiunea obișnuită.

Prima ediție modernă a Jocurile Olimpice de Vară a avut loc în 1896 la Atena. Jocurile au avut loc de patru ori în SUA, de trei ori în Marea Britanie, de două ori în Grecia, Franța, Germania și Australia și câte o dată în alte 13 țări.

Jocurile Olimpice de Vară din 2020 se vor desfășura în iulie-august 2021 la Tokyo. Cu toate acestea, cel puțin momentan, posibilitatea unei alte anulări este exclusă. De data aceasta Samsung și NTT DoCoMo au decis să lanseze smartphone-ul în ediție olimpică, indiferent dacă jocurile vor avea loc mai târziu în acest an sau nu. Smartphone-ul va fi vândut doar în Japonia!