Iată cum arată Galaxy S21 Olympic Edition în viața reală, este drăguț

482
Iata cum arata Galaxy S21 Olympic Edition in viata reala este dragut
Sursa Foto: via SamMobile.com

Modelul Samsung Galaxy S21 Olympic Edition nu este la fel de exclusivist ca predecesorii săi. Adică și noi muritorii de rând, care nu suntem la Olimpiadă, îl putem cumpăra, dar, doar din Japonia, cel puțin în acest moment.

Șansele ca acest dispozitiv să iasă oficial din Japonia și să fie vândut și în altă parte sunt aproape nule. Dar, trebuie să menționăm că dacă aveți bani și găsiți vânzătorul potrivit online din Japonia, nu ar trebui să fie o problemă. Operatorul japonez de telefonie mobilă NTT DoCoMo, un vechi colaborator Samsung, se ocupă de vânzarea lui Galaxy S21 Olympic Edition.

Interfață personalizată pe Galaxy S21 Olympic Edition

Ca reamintire, Galaxy S20 Olympic Edition a fost anulat odată cu Jocurile Olimpice de anul trecut. Dar înțelegerea inițială pe care Samsung a avut-o cu DTT DoCoMo a rămas în continuare. În acest fel Samsung Galaxy S21 Olympic Edition va fi la Olimpiadă. Dar, iată cum arată dispozitivul în viața reală, datorită unei recenzii din Extremul Orient de la Garumax, via SamMobile.

Specificațiile sunt aceleași cu ale modelului original Galaxy S21. Ecranul este același de 6,2 inch (15,75 cm), procesorul Snapdragon 888 este la bord și celelalte caracteristici sunt identice cu Galaxy S21 din comerț. Nu există versiune „Plus” sau „Ultra” în ediție olimpică. Doar la interfață și culorile exterioare s-au făcut modificări. Combinația dintre culoarea Phantom Blue cu o ramă metalică de culoare aurie îl ajută să iasă în evidență. Veți găsi, de asemenea, inelele Olimpice la spate, deși credem că putea lipsi marca NTT DoCoMo de acolo.

Jocurile Olimpice au fost atestate documentar în 776 î.Hr. la Olympia, Grecia și s-au desfășurat până în anul 393. După 1.500 de ani de întrerupere, în 1896, la Atena, au fost reluate. Artizanul acestei reluări a fost francezul Pierre de Coubertin.

O caracteristică distinctă a ediției olimpice Galaxy S21 este intrefața exclusivă One UI 3.1. S21 Olympic Edition are propria animație de încărcare, imagini de fundal, scheme de culori și pictograme rotunde. Imaginea obișnuită a Always on Display arată mascota Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Samsung instalează, de asemenea, aplicația oficială a Jocurilor Olimpice la prima pornire a receptorului.

Galaxy S21 Olympic Edition este disponibil în prezent doar în Japonia și doar ca versiune de operator NTT DoCoMo. Chiar dacă îl puteți importa și utiliza cu rețeaua dvs., va trebui să folosiți aplicațiile DoCoMo și altfel o să aveți o experiență nu chiar normală.