Acasă Stiri Galaxy S21+ Phantom Green apare pe site-ul australian Samsung

Galaxy S21+ Phantom Green apare pe site-ul australian Samsung

Săptămâna trecută, Samsung a prezentat oficial seria Galaxy S21, căștile Galaxy Buds Pro și Galaxy SmartTag / SmartTag+ la primul eveniment Unpacked din 2021. Aceste telefoane, în special, vin într-o mare varietate de culori. Samsung a anunțat chiar și anumite culori personalizate pentru modelele Plus și Ultra. Acum, de nicăieri, o culoare specială neanunțată, Galaxy S21+ Phantom Green, apare pe site-ul oficial Samsung Australia.

Samsung a început să ia precomenzi pentru nou-anunțata serie Galaxy S21 la nivel mondial. Interesant este faptul că pe site-ul australian al companiei (secțiunea FAQ) a listat o culoare exclusivă numită Phantom Green. Potrivit GizmoChina, această variantă a telefonului are următoarele coduri UPC (Universal Product Code).

  • SM-G996BZGAXSA – Galaxy S21+ Phantom Green (8GB RAM + 128GB stocare)
  • SM-G996BZGEXSA – Galaxy S21+ Phantom Green (8GB RAM + 256GB stocare)

Galaxy S21+ Phantom Green, o culoare inedită

Pentru cei care nu știu, variantele de culori personalizate ale Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra sunt exclusive pentru Samsung eStore. La evenimentul de lansare, gigantul tehnologic sud-coreean a dezvăluit doar două culori personalizate pentru Galaxy S21+. Acestea au fost Phantom Red și Phantom Gold, pe lângă culorile standard – Phantom Silver, Phantom Violet și Phantom Black.

Prin urmare, este surprinzător să aflăm acum despre existența celei de-a treia culori personalizate. De obicei astfel de culori sunt lansate de Samsung puțin mai târziu pentru a stimula vânzările. Dar, din păcate, nu există redări ale acestei versiuni și nu apare nici o fotografie pe site-ul Samsung Australia. Prin urmare, prietenii noștri de la LetsGoDigital au publicat randări cu Galaxy S21+ Phantom Green, bazate pe Galaxy S20 FE Cloud Mint, în parteneriat cu designerul Giuseppe Spinelli.

Australia este cea de-a șasea țară în lume după mărime, ocupând 7.617.930 km². Australia este a 14-a economie a lumii și pe locul zece după venitul pe cap de locuitor. Australia este cel mai vechi, mai plat și mai uscat continent locuit.

Acestea fiind spuse, ne așteptăm ca Samsung să extindă disponibilitatea acestei culori personalizate pe mai multe piețe în viitorul apropiat. Această nuanță personalizată probabil că va fi exclusiv pentru site-ul Samsung și va necesita o mică așteptare. În general aceste nuanțe personalizate sunt făcute la cerere și nu sunt la vânzare la liber.

Samsung Galaxy S21+ prețul începe de la 999$ în SUA, 1.549 dolari australieni (AUD) și 1.049 euro în Europa. Este vorba despre modelele de bază! Variantele standard de culoare vor fi lansate pe 29 ianuarie. Deși cele personalizate costă la fel, acestea vor fi livrate la aproximativ o lună după plasarea comenzii.

Stiri

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...