Samsung Galaxy S21 Ultra – tehnologia dusă la sublim

980
Samsung Galaxy S21 Ultra tehnologia dusa la sublim
Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat seria Galaxy S21, telefoane emblematice care împing limitele a ceea ce poate face un smartphone. Seria Galaxy S21 este compusă din Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra. Au cel mai avansat sistem de camere și cu cel mai luminos și mai inteligent afișaj. În plus modelul mai mare, Galaxy S21 Ultra vine pentru prima dată cu o compatibilitate S Pen.

Galaxy S21 Ultra este cel mai nou capitol din moștenirea de zeci de ani a seriei Galaxy S. Este conceput pentru utilizatorii care solicită tehnologie de vârf pentru a rămâne conectat cu oamenii și lucrurile care contează cel mai mult.

Seria Galaxy S21 – inovație incredibilă, design uluitor

Seria Galaxy S21 dezvăluie un nou stil îndrăzneț care îl diferențiază de alte smartphone-uri. Introduce o carcasă de cameră Contour Cut iconică, complet nouă, care se amestecă perfect în cadrul metalic al dispozitivului pentru o estetică elegantă, dar izbitoare. Galaxy S21 Ultra este disponibil în Phantom Black și Phantom Silver și este acoperit cu un finisaj luxos pentru un aspect sofisticat și atemporal. Galaxy S21 Ultra are, de asemenea, trei culori exclusive: Phantom Titanium, Phantom Navy și Phantom Brown. Smartphone-ul oferă o durabilitate îmbunătățită cu Corning Gorilla Glass Victus, cea mai dură sticlă Gorilla de până acum.

Galaxy S21 Ultra este cel mai mare membru al seriei Galaxy S21, cu un display AMOLED 2X dinamic de 6,8 inch. Este cel mai inteligent ecran de până acum. Pentru prima dată, utilizatorii nu mai trebuie să decidă între o rată de actualizare de 120Hz și un afișaj Quad HD+, puteți alege ambele. Rata de reîmprospătare a ecranului se ajustează la conținutul pe care îl vizionați de la 10Hz la 120Hz. Comparativ cu Galaxy S20, S21 Ultra este mai luminos cu 25% și are 1,500nits de luminozitate. Cu un raport de contrast îmbunătățit cu 50% , oferă imagini clare, captivante, chiar și afară. Galaxy S21 Ultra are Eye Comfort Shield pentru a ajuta la reducerea oboselii ochilor.

Cea mai bună experiență a camerei foto Samsung

Galaxy S21 Ultra are cel mai avansat sistem de camere pro-grade. Astfel puteți face fotografii uimitoare, de calitate studio, în diferite iluminări și setări. Puteți să înregistrați și să editați videoclipuri cu o cutie de instrumente cu noi funcții alimentate de AI, care ridică nivelul fiecărei fotografii.

Galaxy S21 Ultra are patru camere spate cu una principală de 108MP. Mai are una cu unghi ultra-mare de 12MP și două module teleobiective (zoom optic de 3x și 10x). Ultimele două sunt o premieră pentru telefoanele Galaxy. Samsung spune că noua cameră renovată de 108MP marchează cel mai mare salt din gamă până în prezent. Sistemul folosește o tehnologie non-binning pentru a combina până la 9 pixeli pentru a capta multă lumină.

Pentru prima dată pe un smartphone Galaxy, puteți fotografia în 4K la 60 fps pe toate obiectivele. Inclusiv cele patru obiective din față și din spate, astfel încât să puteți trece la o perspectivă diferită, cu aceeași calitate. În plus, cu opțiunea 7 de fișiere RAW pe 12 biți, nu veți pierde niciun detaliu atunci când editați fotografii.

Senzorul îmbunătățit Bright Night de la S21 Ultra este cel mai mare salt de până acum al fotografiei cu lumină slabă. Cu modul de noapte îmbunătățit , reducerea zgomotului și tehnologia Non-binning de 12MP, puteți surprinde fotografii provocatoare – cum ar fi o cameră slab luminată sau un peisaj pe timp de noapte – rapid și cu o calitate excelentă.

Conexiuni inteligente, hiper-rapide pe dispozitive

Galaxy S21 Ultra continuă moștenirea Samsung de a oferi tehnologie de ultimă oră, precum Ultra-wideband (UWB). Astfel introduce noi capabilități de conectivitate care vor transforma modul în care interacționați cu dispozitivele dvs.

Utilizatorii Galaxy S21 Ultra se așteaptă ca experiența de vârf a smartphone-urilor să ducă expresia creativă și productivitatea la nivelul următor. De aceea, pentru prima dată pe orice dispozitiv din seria S, Samsung aduce experiența preferată a fanilor S Pen pe Galaxy S21 Ultra cu tehnologia Wacom. Acum puteți folosi puterea S Pen pe Galaxy S21 Ultra. Utilizați un S Pen existent dintr-un Galaxy Note sau Galaxy Tab sau achiziționați un S Pen separat.

Pentru o conectivitate mai bună și mai rapidă, Galaxy S21 Ultra este unul dintre primele smartphone-uri care acceptă Wi-Fi 6E. Vă veți putea bucura de mai multă lățime de bandă și o conexiune la internet mai rapidă. Astfel astfel puteți transmite și să partajați conținut într-o clipită. Cu o latență ultra-scăzută 5G, S21 Ultra este construit pentru a oferi descărcare video rapidă, conferințe video fluide și streaming.

Tehnologie UWB pe noua serie Samsung

Datorită capabilităților de bandă ultra-largă (UWB) încorporate în Galaxy S21 Ultra și S21+, veți putea utiliza dispozitivul Galaxy S21 pentru a debloca automat ușile de mașină compatibile fără să scoateți cheile. Cu Galaxy S21 Ultra și Galaxy S21+ cu funcție UWB, puteți utiliza, de asemenea, AR finder pentru a renunța la mesaje virtuale care permit celorlalți utilizatori de smartphone-uri Galaxy să știe că aveți nevoie de ajutor pentru a căuta un obiect pierdut.

Și cu SmartThings pe Android Auto, puteți utiliza și seria Samsung Galaxy S21 pentru a controla dispozitivele inteligente de acasă. Conectând Galaxy S21 la mașina compatibilă Android Auto, puteți aprinde luminile, crește temperatura de acasă, totul din mașină.

Galaxy S21 Ultra folosește tehnologia Dual Bluetooth care vă ajută dispozitivele conectate, cum ar fi Galaxy Buds Pro, să consume mai puțină baterie cu o conexiune stabilă.

Performanță și protecție cu Samsung Galaxy S21 Ultra

Camerele inovatoare, capacitățile de afișare și conectivitate ale Galaxy S21 Ultra sunt alimentate de cel mai avansat chipset Samsung. Exynos 2100 sau Snapdragon 888 oferă viteză mai mare, calcul avansat și o eficiență energetică mai mare. Când bateria de 5.000mAh se descarcă, Galaxy S21 Ultra poate ajunge la o încărcare de 50% în doar 30 de minute.

Seria Galaxy S21 este securizată de Samsung Knox Vault, propria platformă de securitate Samsung, conform Samsung Newroom. Prin adăugarea de memorie securizată rezistentă la manipulare la procesorul securizat, Samsung Knox Vault permite seriei S21 să adauge un nou strat de protecție.

Seria Samsung Galaxy S21 introduce un nou instrument pentru a vă proteja și monitoriza confidențialitatea. Puteți elimina în siguranță metadatele locației din fotografii înainte de a le distribui. Cu noua funcție de partajare privată a Galaxy S21, puteți controla cine primește acces la conținutul trimis și cât timp este disponibil.